dimecres, 2 de gener del 2013

L'escapulat Guzmán, millor jugador de 3ª divisió al 2012!

FOTO: David Grau / lajornada.cat

Això és el que han escollit els lectors de La Jornada.cat, en la votació dels millors jugadors del grup català de 3ª que s'ha fet les darreres setmanes en aquest lloc web. Carlos Guzmán ha rebut el 34% dels vots, superant al jugador del Figueres Guillem Cornellà i al golejador de l'Olot i actual pitxitxi de la lliga Carlos Martínez (tots dos amb un 17% dels vots). Dos jugadors més de l'Europa han entrat també en l'onze ideal de l'any, els defenses Xavi León i Victor Durán:

FONT: lajornada.cat

Carlos Guzmán té 22 anys i abans que acabi la temporada complirà 4 anys des que va debutar al primer equip. Va ser en un Amposta, 2 - Europa, 5, tal i com recorda avui Àngel Garreta al web oficial del Europa. Aquesta temporada és un dels fixes a l'onze de Pedro Dólera: ha jugat 16 dels 17 partits de lliga, 15 d'ells com a titular, i ja suma 1.356 minuts (fet que el converteix en el segon jugador amb més minut de l'equip, només superat per Camacho). Per ara ha sumat 3 gols, i tots ells ben importants: i és que curiosament, el migcampista escapulat ha marcat en les 3 remuntades completes que l'Europa ha protagonitzat en aquesta lliga: en l'últim partit a casa, davant el Balaguer, va fer el gol que significava l'empat a 2 abans que Epitié aconseguís el definitiu 3-2. A Palamós, va fer el gol que posava per davant l'Europa, en un partit que havia començat perdent. I el més emotiu de tots va ser el gol que empatava a un el partit al Nou Sardenya davant el Santboià només entrar al camp, i que va acabar amb 2-1 amb golàs de Camacho. Un gol que Guzmán va dedicar mirant al cel i plorant per motius familiars, i que vam viure així a la retransmissió que vam fer amb l'ex tècnic del Palamós Edu Urdiales a l'En Joc' de La Xarxa:


FOTO: CEEuropa.cat


Per cert, ja que parlem d'iniciatives de participació popular, us en recordo dues: una, la votació al millor partit del primer equip al 2012 que està fent el portal oficial de l'Europa. I d'altra banda, una mica d'autobombo: ja pots participar a la porra de 'vamos, escapulados!' per al partidàs del pròxim dissabte davant el superlíder Olot! (columna dreta d'aquest blog). 


Dissabte a les 16h, tots al Nou Sardenya!!