dilluns, 23 de novembre del 2015

Masnou 2 - Europa 0; estat d'emergència

Greus errades defensives i l'habitual falta de gol han condemnat l'Europa; 9 jornades sense guanyar...
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

"Si no pots guanyar un partit, com a mínim no el perdis", diu el tòpic futbolístic. Avui l'Europa no ha estat capaç d'aplicar-lo al camp del cuer, fruit de la manca de gol ja freqüent en els últims partits, i de dues greus errades defensives que han condemnat l'equip: al minut 29, en un llençament de banda del Masnou des de camp propi, que amb una simple prolongació de cap de Ferran Alabau ha desequilibrat per complet la línia defensiva, per que Mayor entrés a plaer per banda esquerra, i assistís a Lora (encara més sol) per marcar sense cap oposició al segon pal. I a l'últim minut, en un penal bastant discutible, Gianni ha aturat el llençament d'Alabau, però en el rebuig centrat, el mateix davanter ha tingut temps per fer un mal control, rectificar, i rematar a boca de canó, davant la mirada de 4 jugadors escapulats. Pel mig, un altre partit amb domini i nombroses ocasions gracienques desaprofitades, davant un Masnou que s'ha limitat a defensar-se molt bé (bon partit també de l'ex-escapulat Rafa Leva a la porteria) i a ser contundent i efectiu en les poques presències a l'àrea de l'Europa. Tots dos equips han acabat amb 10 homes, per les dobles grogues de Mendo i Alberto (a dia d'avui, l'Europa torna a estar sense centrals per rebre diumenge vinent el Palamós). Amb aquesta derrota, ja són 9 jornades sense guanyar de l'equip escapulat, amb un trist balanç de 6 punts del últims 27, i 306 minuts sense ni tan sols marcar. Els homes d'Albert Poch s'enfonsen fins a la dissetena plaça amb 16 punts, els mateixos que té el Rubí, que marca la zona de descens. Diumenge vinent a les 12h, contra el Palamós, arriba l'hora de suar la samarreta fins a l'extenuació, treure l'orgull propi, i començar a honorar l'escut com es mereix.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Poch ha hagut d'improvisar una defensa amb 3 migcampistes jugant de centrals
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Miguel López, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:




FONT: CEEuropa.cat

I afegim també les paraules de Poch i d'un dels capitans de l'Europa, Ramon Rovira, en declaracions a M1TV (La Xarxa):

  
FONT: M1TV (La Xarxa)


Així ho han vist:


-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter

Resultats Jornada 15:


 FONT: FCF.cat


Júpiter - Terrassa

 FONT: BTV Esports

Morell - Montañesa

  
 FONT: BTV Esports

Cerdanyola - Sant Andreu


 FONT: BTV Esports

Gavà - Peralada


 FONT: Gavà TV

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B cau a la tercera plaça del grup 2 de Segona Catalana. Els de David Vilajoana han tornat a empatar, 3-3 al camp del Canyelles, i ara són tercers amb 25 punts, només a 1 del líder Premià i del Montcada. Pel que fa al juvenil A, el seu partit contra el Barça B estava aplaçat fins el 3 de desembre, i continua en la quinzena plaça, amb 11 punts. El femení A ha guanyat per 2-3 al camp de l'AEM de Lleida, i puja a l'onzena plaça de Segona divisió (grup 3), amb 9 punts.

Enorme triomf del femení A a Lleida, amb hat-trick de Clara
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)