dilluns, 9 de novembre del 2015

Figueres 0 - Europa 0; empat a impotències

Un teòric bon empat a Vilatenim ha significat també la setena jornada sense guanyar
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Amb l'actual sistema de puntuació, 3 empats equivalen a perdre 2 partits, i en aquest sentit, Figueres i Europa són els reis de les falses no-derrotes. Ja són 6 els partits que han empatat uns i altres en aquesta lliga, i això equival a 12 punts que han volat en partits que no perds. En unes altres circumstàncies, i com ja va passar a Ascó, empatar al camp d'un equipàs com el Figueres seria un bon resultat. Però el cert és que amb la dinàmica de 7 partits sense guanyar (5 punts guanyats dels últims 21), el 0-0 no deixa de ser una nova decepció en un altre partit on intencions de joc i actitud han estat bones però has tornat a desaprofitar opcions per endur-te els 3 punts. I encara més, en una jornada on cap dels que eren els 8 primers classificats ha aconseguit guanyar, i hauries pogut retallar distàncies amb tots ells. El millor, tornar a deixar la porteria a zero 4 jornades després, no renunciar al teu estil, i el magnífic ambient entre les dues aficions, amb intercanvis fraternals de càntics entre Eskapulats i Front Unió; i el pitjor, sumar el quart empat a zero en aquesta lliga, i quedar-te sense marcar per sisena vegada en 13 jornades. Diumenge vinent a les 12h davant el potent Gavà (tercer classificat), s'ha de guanyar sí o sí sense excuses.

FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat

Albert Poch ha introduït Rubi i Álex, per David López i Poves
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Edu Vílchez, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club. El tècnic figuerenc ha elogiat obertament la proposta de joc de l'Europa:




FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-L'Independent de Gràcia

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 13:


 FONT: FCF.cat


Júpiter - Santfeliuenc

 FONT: BTV Esports

Montañesa - Sabadell B


 FONT: BTV Esports

Morell - St. Andreu

 FONT: BTV Esports

Gavà - Prat


 FONT: Gavà TV

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B manté el lideratge del grup 2 de Segona Catalana. Els de David Vilajoana han guanyat 1-0 el Sant Pol, i continuen primers amb 23 punts, els mateixos que el Premià. Pel que fa al juvenil A, ha perdut 0-1 amb el Reus, i cau a la tretzena plaça, amb 11 punts. El femení A ha perdut 3-0 al camp del Barça B, i baixa fins a la dotzena plaça de Segona divisió (grup 3), amb 6 punts.

El femení A ha caigut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)