dilluns, 9 de novembre del 2015

Els gols de la jornada 13

FONT: FCF.cat

La jornada 13 a Tercera ens ha deixat molts empats i pocs gols. Dels 15 que hi ha hagut, destaquen els de falta de Marçal Lladó (Palamós) i Samu (Morell), o la picardia de Mora (Granollers) o Felipe (Sant Andreu) per robar carteres i anotar dianes decisives als minuts finals...


CANO, PADILLA, GUZMÁN I ÁLEX, CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ

Guzmán va jugar i marcar contra el Cornellà (en aquell cas, el juvenil) en un amistós la passada temporada
(FOTO: FCF.cat)

L'Europa tornarà a ser un dels pals de paller de la selecció catalana amateur, en l'amistós que els homes de Toni Almendros jugaran aquest dimecres: Cano, Padilla, Guzmán i Álex han estat convocats per al partit contra el Cornellà de Jordi Roger (Segona B). Serà a les 18:15h al CAR de St. Cugat, en un nou amistós de preparació per a la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA del pròxim mes de desembre, en què Catalunya s'enfrontarà a Múrcia i Castella La Manxa a terres murcianes. Aquesta és la convocatòria completa de la selecció de cara a aquest partit:

FONT: FCF.cat


DOCUMENTAL HISTÒRIC SOBRE L'EUROPA

FONT: TVE

El soci de l'Europa i membre de la penya Caliu Gracienc Albert Pujol ha rescatat i posat a la disposició de tothom a través de Youtube un documental històric sobre el club gracienc: es tracta d'un capítol del programa de TVE 'Históricos del Balompie', emès l'any 1969, i realitzat pel periodista i historiador Joan Segura Palomares. Un film de 20 minuts que intenta explicar el tarannà i la història del club gracienc fins aquell final de la dècada dels '60:

FONT: TVE