dilluns, 16 de novembre del 2015

Europa 0 - Gavà 0; la paciència és la mare de la ciència

L'Europa ja suma 8 partits sense conèixer la victòria
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El bucle continua. L'Europa ha sumat avui la vuitena jornada consecutiva sense guanyar, en un partit que hauria pogut perdre a la primera part, i haver-lo guanyat a la segona. Capficats en aquesta espiral d'infortunis, els homes d'Albert Poch han hagut d'enfrontar-se avui al tercer classificat amb un equip de circumstàncies en la parcel·la defensiva, amb 3 migcampistes reconvertits a centrals (Padilla, Álex i Fran Bea) per cobrir les baixes de Cano, Alberto i David López. En aquest sentit, l'equip se n'ha sortit molt bé: ha deixat la porteria a zero per setena vegada en 14 jornades, i ja suma 189 minuts sense encaixar. L'altra cara de la moneda, un cop més, la sequera golejadora: ja són 216 minuts sense marcar, cinquè 0-0 escapulat a la lliga, i setè partit en 14 jornades en què l'equip no mulla. El toc de mala fortuna en aquest sentit ha estat la rematada de cap al pal de Poves. A nivell classificatori, l'equip cau un lloc més, i ara és quinzè amb 16 punts. La distància amb el descens és de només 2 punts, mentre el play-off se situa 8 punts per sobre, i el lideratge a 13. Diumenge vinent a les 12h, visita al camp de cuer: Masnou - Europa.

FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat

Poch ha hagut d'improvisar una defensa amb 3 migcampistes jugant de centrals
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Juanma Pons, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:



FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CF Gavà

-Galeria imatges (Fran Capell)

-L'Independent de Gràcia
-Havok Gavà
-El Bruguers

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 14:


 FONT: FCF.cat


Granollers - Júpiter

 FONT: BTV Esports

St. Andreu - Montañesa

 
 FONT: BTV Esports

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B perd el lideratge del grup 2 de Segona Catalana. Els de David Vilajoana han empatat 1-1 amb el Cirera, i ara són segons amb 24 punts, a 2 del nou líder Premià. Pel que fa al juvenil A, ha perdut 1-0 al camp del Prat, i cau a la quinzena plaça, amb 11 punts. El femení A ha perdut 1-2 contra L'Estartit, i continua en la dotzena plaça de Segona divisió (grup 3), amb 6 punts.

El juvenil A va caure per la mínima al camp del Prat
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)