dijous, 26 de novembre del 2015

Així juga el Palamós

FOTO: fanspalamoscf.com

Si avui és dijous, aquesta és la secció per conèixer una mica més als rivals que tindrà l'Europa en la jornada del cap de setmana, a partir dels vídeos de 'Futbol En Joc', l'espai de retransmissions futbolístiques de La Xarxa de Comunicació Local. En aquest cas, coneixem una mica més el Palamós amb el partit que va disputar ara fa 3 jornades contra el Granollers. Un enfrontament on vam poder veure un històric a la porteria com Bayona, la solvència defensiva de David Cano, la brega al mig del camp de l'omnipresent Barrera, la clarividència en la sortida del també mític Jordi Matamala, la velocitat per bandes d'Agi o de Marçal Lladó (compte amb ell en el llençament de faltes...), o el perill a davant d'homes com Coro o Roger Matamala.

FONT: La Xarxa ('Futbol En Joc')

I aquest és el darrer onze inicial del Degà del futbol català, en el partit que va empatar diumenge passat contra el Prat:

FONT: twitter Palamós CF


AMISTOSOS INTERSETMANALS PER ALS ESCAPULATS

L'ex-escapulat Diego va marcar un dels gols del triomf de Catalunya contra l'Hospi
(FONT: FCF.cat)

Setmana de compromisos amistosos per a la plantilla de l'Europa. Per una banda, ahir Álex Fernández, Nils Puchades i Carlos Guzmán (que va ser el capità) van ser titulars i van jugar els primers 45 minuts en el darrer amistós de la selecció catalana amateur abans de la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA. El combinat de Toni Almendros va guanyar l'Hospitalet per 3-1, i arribarà després de 3 victòries davant rivals de Segona B a la competició que es fa la setmana vinent a terres murcianes. Els gols de la catalana els van fer el davanter del Vilafranca Sergi Moreno, el del Júpiter Kuku, i l'extrem del Cerdanyola i ex-Europa Diego Fernández

El capità de l'Europa Carlos Guzmán, d'esquenes amb el dorsal 8, també ho va ser de la catalana
(FONT: FCF.cat)

I d'altra banda, l'Europa juga aquest vespre a Masquefa un partit amistós que començarà a les 20:30h. Tota la informació puntual del partit, com sempre, la podreu seguir al twitter oficial de l'Europa


LA NOVA TRIBUNA, A PUNT

FONT: Sonia Pérez / CEEuropa.cat

Aquest diumenge, contra el Palamós, els aficionats que vagin al Nou Sardenya podran gaudir ja de la renovada tribuna. A punt de complir-se els 75 anys de l'estadi gracienc (dimarts 1 de desembre serà el dia), el club ha canviat els seients de la tribuna. La gran majoria són del color blau de l'escapulari de la samarreta i de la bandera de la Vila de Gràcia, menys 115 de color blanc que formen les lletres amb el nom del club, 'Europa'. Confiem que aquest rentat de cara de l'estadi gracienc coincideixi també amb el rentat de cara (o més aviat, de resultats), de l'equip escapulat!