dimecres, 25 de novembre del 2015

L'Europa busca reforços per cobrir l'absència de Javi Iglesias

La lesió de llarga durada del lateral escapulat pot comportar algun nou fitxatge
(FONT: twitter Isidre Fabra)

No hi ha dubte que la mala estrugança està marcant, i molt, l'inici de temporada del nou Europa d'Albert Poch. Al marge de mèrits i demèrits del conjunt escapulat, el cert és que l'equip de la Vila de Gràcia no està tenint gens de sort amb les lesions, que estan afectant especialment a la línia defensiva: la més important, la de Javi Iglesias, que a principis de mes va ser operat per un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre, i serà baixa pel que resta de temporada. A més, altres lesions musculars de menor gravetat que afecten Cano i David López, juntament amb les sancions a Alberto per targetes (diumenge no podrà jugar per segona vegada en 3 jornades), estan comportant que l'equip hagi pogut comptar només amb 2 defenses en algun dels darrers compromisos de lliga: els laterals Rubi i Oriol Dot. I precisament Dot està apercebut de sancio, ja que diumenge passat al camp del Masnou va veure la quarta targeta groga del campionat. Veient tota aquesta delicada situació que ha obligat migcampistes com ÁlexFran Bea o Padilla a jugar reconvertits de centrals, els tècnics ja treballen per incorporar, com a mínim, un nou jugador que reforci la defensa, preferiblement al lateral esquerre. 

El cos tècnic, per cert, referma la total confiança en tots i cadascun dels jugadors de l'actual plantilla, i nega la possibilitat que es produeixin baixes per qüestions esportives, com a conseqüència de la mala ratxa de resultats. Res com un triomf diumenge davant el Palamós per tallar d'arrel rumors i centrar el debat només en tot el que passi a la gespa.


TRES ESCAPULATS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ

Nils torna a la selecció
(FONT: FCF.cat)

Tot i l'irregular ratxa de resultats de l'Europa a la lliga, l'equip escapulat torna a ser el que més jugadors aporta (juntament amb Prat i Terrassa) en un nou amistós de la selecció catalana amateur. En aquest cas, seran GuzmánÁlex Fernández i Nils els 3 escapulats que disputaran el partit davant l'Hospitalet de la Segona B, aquest dimecres a les 18h, al CAR de St. Cugat. Aquesta és la llista completa:

FONT: FCF.cat

Aquest serà el darrer partit de preparació de Catalunya per a la 1a fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, que es disputa el cap de setmana del 5 i 6 de desembre a terres murcianes. Els rivals dels homes de Toni Almendros seran Múrcia i Castella-La Manxa. A principis de la setmana vinent, el seleccionador farà pública la llista de convocats per a aquesta primera fase del torneig.