diumenge, 14 de desembre del 2014

Manlleu 0 - Europa 2; així sí!

Javito i Ignacio han signat els gols d'un gran triomf col·lectiu
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa)

En el moment més delicat, l'Europa ha tret la cara que tots els escapulats volíem veure. L'equip de Pedro Dólera ha fet un partit molt complet i ha guanyat amb tot mereixement per 0-2, acabant amb 5 anys sense derrotar al Manlleu. Des del primer moment, l'equip gracienc ha jugat amb molta ambició, tancant bé els espais al darrere i generant un bon grapat d'ocacions com per haver guanyat fins i tot per més diferència. Un gol de cap de Javi Sánchez a la primera meitat (el cinquè del pitxitxi escapulat), i un altre d'oportunisme d'Ignacio Rosillo a la segona meitat (el seu segon a la lliga), han segellat el segon triomf consecutiu a domicili, i el tercer de la història en les visites a Manlleu. Cap dels jugadors apercebuts ha vist targeta groga i tots menys els lesionats podran jugar diumenge vinent el derbi contra el Martinenc al Nou Sardenya. La jornada, a més, ha estat molt favorable, ja que només un dels 5 equips que precedeixen l'Europa a la classificació ha pogut guanyar, de manera que el conjunt escapulat retalla distàncies respecte el play-off (ara a només 2 punts) i respecte al lideratge (que ara ocupa la Pobla de Mafumet, amb 5 punts més que els graciencs).


FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

El triomf, per cert, ha anat amb dedicatòria per a un europeista molt especial, l'Agustín Navarro, soci i responsable durant molts anys del bar del Nou Sardenya, que ens ha deixat aquest diumenge al migdia. Descansi en pau, i molt ànims a família i amics.


FONT: twitter


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 17ª Jornada:


El gruix de la jornada es disputa diumenge
(FONT: FCF.cat)


Deixo també el resum del pròxim rival escapulat, el Martinenc, i també el partit de la Monta, en els resums que ha preparat BTV:



FONT: BTV Esports

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B continua en ratxa i avui ha guanyat 1-3 al Racing Vallbona, i continua segon a 4 punts del líder Fontsanta Fatjó. El juvenil va derrotar l'Hospitalet per 1-0 i és onzè amb 18 punts. Mentre el femení A ha caigut 2-0 a Vic, i ocupa la vuitena plaça amb 16 punts.