dilluns, 3 de novembre del 2014

Gavà 2 - Europa 1; en mala dinàmica

El retorn d'Alegre, una de les poques notícies positives del partit
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Tercera derrota als últims 4 partits i tercera derrota en els darrers 3 partits a fora. L'Europa s'ha quedat estancat en les darreres setmanes, i avui ha caigut novament per culpa dels propis errors i, tot sigui dit, pel notable partit d'un Gavà que ja ha sumat tants punts a casa (18) en només 7 partits de local com en tota la temporada passada. I és que si la setmana passada dèiem que la derrota a Rubí havia estat injusta, avui l'equip local ha fet els mèrits per endur-se els 3 punts. Un gol de Sergio López després d'una mala sortida de Rafa Leva i un altre de Fran Orellana en una centrada al segon pal en què 3 jugadors del Gavà han entrat absolutament sols han sentenciat un Europa que havia aconseguit empatar amb gol de Camacho. L'equip només ha creat perill en accions individuals de Nils o Rovira i en rematades a pilota aturada de Cano, i el cert és que de no ser per les bones aturades de Leva, hauria pogut encaixar algun gol més. Per continuar amb el reguitzell de baixes, Camacho ha estat expulsat per doble groga i es perdrà el partit de diumenge davant el Peralada. Amb la derrota, el conjunt gracienc surt de la zona de play-off i ara és cinquè amb 18 punts, a 4 del nou líder Rubí. Diumenge a les 12h, el Nou Sardenya ha de ser el trampolí per reaccionar i retrobar-se amb el bon joc i la victòria.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


FONT: La Xarxa


 
FONT: Gavà TV


FONT: FCF.cat


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


-Pinterest CEEuropa (galeria imatges)

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Futbolcatalunya
-Tercera.cat
-Passió Esportiva
-L'Esportiu
-El Travesser

-L'Independent de Gràcia
-Gavà.blogspot.com (Havok)
-El Bruguers.cat


El parTUIT de la grada:

  FONT: twitter


Resultats 11ª Jornada:


FONT: FCF.cat


Deixo també els resums de La Xarxa de Comunicació Local de tots els altres partits de la jornada (només falta l'últim, el Peralada-Rubí, que espero afegir a les pròximes hores):

-Ascó - Prat:


-Vilassar - Castelldefels:


-Cerdanyola - Palamós:


-Montañesa - Pobla de Mafumet:


-Santfeliuenc - Vilafranca:


-Manlleu - Sabadell B:



-Martinenc - Masnou:

-Terrassa - Figueres:
FONT: La Xarxa

Pel que fa als altres principals equips de l'Europa, la major alegria del cap de setmana l'ha donat el femení, que ha derrotat per 3-1 el Sant Andreu en el derbi, i ara se situa en la 4ª plaça, a 6 punts del líder Barça B. Triomf de molt de mèrit també del juvenil, 3-2 sobre el Barça B, per deixar els escapulats en la zona mitja, vuitens amb 14 punts. I derrota de l'Europa B contra el Can Buxeres per 2-3. Ara el filial escapulat és vuitè amb 15 punts.