dilluns, 17 de novembre del 2014

Montañesa 2 - Europa 1; com no espavilem...

L'ex-Europa Masip celebra el gol que ha tancat la quarta derrota seguida de l'Europa com a visitant
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Amarga ressaca la que ha deixat la Copa Catalunya a l'Europa. En un partit molt igualat que hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips, l'equip de la Vila de Gràcia ha tornat a regalar els punts per culpa dels propis errors. Idèntica història que al Prat, Rubí o Gavà, i idèntic resultat, tot i no ser inferior al rival. Les quatre derrotes consecutives a fora deixen un pobre balanç de 7 punts de 21 com a visitant, i situen els escapulats ja a 7 punts del líder Rubí, i novament fora de les places de play-off. Queda moltíssima lliga i hi ha temps de sobra per reaccionar, però o l'equip comença a aprendre la lliçó d'una vegada, o la lluita pel títol començarà a convertir-se en una quimera.

El partit ha començat intens, i als 2 minuts, Poves ha tingut una primera opció per avançar els escapulats. Però ha estat la Monta qui ha colpejat primer, amb un fantàstic llençament de falta d'un ex-Europa, Aleix, absolutament imparable. Uri Escabrós hauria pogut ampliar el marcador en un fort xut llunyà que ha desviat Leva, però ha estat l'Europa qui ha aconseguit fer mal. Han hagut de passar 22 mesos i 11 dies per cantar un gol de falta, i precisament l'ha aconseguit Padilla al que era el seu camp fins fa uns mesos, fet que ha provocat que reprimís la celebració. A la represa, un altra falta des de la frontal d'Aleix ha obligat Leva a rebutjar com ha pogut amb el pit. L'Europa hauria pogut capgirar el partit amb dues clares oocions: una rematada al pal de Poves i una rematada al segon pal de Javi Sánchez, però quan semblava que arribaria l'1-2, ha passat just el contrari: com en setmanes anteriors, ha estat en una centrada lateral a llençament de falta en què Masip ha rematat a plaer, aprofitant una errada de marca i una mala sortida de Rafa Leva. Amb la fatiga acumulada en aquesta setmana de 3 partits i el pèssim estat del camp de la Monta, l'equip de Pedro Dólera ho ha intentat més amb el cor que no amb el cap, però s'ha vist impotent davant l'ordre defensiu dels locals. La nova lesió de Pastells i la cinquena targeta de Nils que l'impedirà jugar diumenge vinent contra l'Ascó han estat les altres notes negatives del derbi.

*(Hem pogut seguir el partit gràcies a la retransmissió per streaming de BTV)


FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

-Web oficial CF Montañesa

El parTUIT de la grada:

  FONT: twitter


Resultats 11ª Jornada:


FONT: FCF.cat


Deixo també 7 resums de La Xarxa de Comunicació Local d'altres partits de la jornada:

-Ascó - Rubí:


-Cerdanyola - Pobla de Mafumet:



-Vilassar - Sabadell B:



-Santfeliuenc - Prat:




-Manlleu - Palamós:




-Gavà - Peralada:



-Martinenc - Vilafranca:



FONT: La Xarxa

Pel que fa als altres principals equips de l'Europa, bon triomf del filial per 2-0 sobre l'Almeda per situar-se cinquè amb 21 punts, a 10 del líder Fontsanta-Fatjó i ja a només 4 de la promoció. El juvenil A va empatar 1-1 amb la Damm B i és desè amb 15 punts. I pel que fa al femení, triomf 2-0 sobre el Sant Gabriel B que les deixa quartes a 6 punts del líder Barça B i a només 3 punts del segon, el Levante Las Planas.