dijous, 2 d’octubre del 2014

L'Europa afronta un mes d'octubre amb 5 partits en 21 dies

L'Europa es prepara per a un mes d'octubre de gran exigència
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Diumenge torna la lliga per a l'Europa, en el que serà el tret de sortida d'un mes d'octubre intens i de gran dificultat. Després dels 15 dies d'aturada per la disputa de la Copa de les Regions UEFA, el calendari comença a fer pujada, tant pel que fa a nombre de partits com a la teòrica dificultat dels rivals. I és que en només 21 dies, l'equip de Pedro Dólera haurà d'afrontar 5 partits de gran exigència, en què els escapulats intentaran començar a ubicar-se en les places de privilegi de la classificació. Després de la disputa d'alguns partits ajornats o avançats durant aquestes dues darreres setmanes, ara l'Europa ocupa la setena plaça amb 9 punts, a 6 del líder Peralada, que té un partit més. Diumenge els graciencs començaran aquest tour de force a Vilafranca (on, per cert, es retrobaran amb Rubén Mancera Antón, àrbitre de la pol·lèmica suspensió a Cerdanyola de la passada temporada); dimecres hi haurà jornada intersetmanal, amb el retorn al Nou Sardenya en el partit contra el Palamós; diumenge següent, l'equip visitarà un dels grans favorits, malgrat el mal inici: el Prat; el dia 19 l'Europa tornarà a jugar un partit al Nou Sardenya en diumenge a les 12h, davant un dels millors equips de l'inici de la temporada, la Pobla de Mafumet de Martín Posse; i per acabar el mes, el dia 26 visita al camp del segon, el Rubí, a Can Rosés. Tota una prova de foc per començar a definir les opcions de l'equip en aquesta temporada.

FONT: 'Vamos, escapulados!'


L'EQUIP JA ENTRENA AL NOU SARDENYA

Dilluns l'equip va tornar a entrenar a camp propi 2 mesos després
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat')

Precisament per començar a preparar aquest intens retorn a la competició, la plantilla al complet entrena des de dilluns a les instal·lacions del Nou Sardenya, ja en la recta final de les obres que l'han mantingut 2 mesos inhabilitat per a la pràctica esportiva. Ja amb els 5 jugadors de la selecció catalana reincorporats a la feina amb la resta del grup (Cano, Putxi, Guzmán, Padilla i Nils), i amb lesionats com Víctor Durán, Poves o Alegre ja recuperats, el porter Sergio Fernández és ja l'únic futbolista que encara no pot treballar amb normalitat amb la resta del grup. 

El web oficial del club explica amb detall cóm quedarà l'estadi després de les obres, i les principals diferències que es trobaran socis i aficionats que vagin a les instal·lacions del carrer Camèlies a partir d'aquest cap de setmana, quan torni l'activitat amb partits d'alguns equips de futbol base.


ACORD DE PREUS AMB EL PALAMÓS 

Les bones relacions entre aficions es van veure reflectides en el darrer play-off, amb el suport palamosí a l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com ja havia passat anteriorment amb altres clubs com Santfeliuenc, Montañesa o Martinenc, l'Euroa ha arribat ara a un acord amb el Palamós per que els socis de tots dos clubs es puguin beneficiar de preus més baixos en els partits que els enfrontaran en aquest campionat de lliga. Tant el pròxim dimecres al Nou Sardenya com en el partit de la 2ª volta a Palamós, les entrades per als socis de l'equip visitant costaran només 7 euros. Amb aquesta iniciativa i les bones relacions entre les dues aficions que van quedar paleses la passaad temporada, tots dos clubs esperen incentivar la presència de seguidors en ambdós partits. Dimecres a les 20:15h al Nou Sardenya, ho podrem comprovar en l'Europa-Palamós, el partit de retorn a l'estadi gracienc.


PEDRO DÓLERA I L'EUROPA B, CANDIDATS A LA NIT DE L'ESPORT GRACIENC

L'entrenador de l'Europa aspirarà al premi a la Millor Trajectòria Esportiva Individual
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


També al web oficial, l'Europa ha explicat que enguany presentarà dues candidatures als premis de la Nit de l'Esport Gracienc que es farà a la tardor: d'una banda, el tècnic del primer equip, Pedro Dólera, aspirarà al premi a la 'Millor Trajectòria Esportiva Individual', després de 5 temporades al capdavant de la banqueta escapulada, en què ha acumulat dos play-off d'ascens consecutius i ha pulveritzat el rècord d'entrenador amb més partits de la història de l'Europa. D'altra banda, l'Europa B ha estat proposat en la categoria de 'Millor Equip Masculí', després que aquest any assolís l'ascens a Tercera Catalana. Els guanyadors de totes les categories d'aquests tradicionals premis seran decidits per un jurat format per membres del consistori de la Vila i de la societat esportiva i civil gracienca.