dilluns, 13 d’octubre del 2014

Prat 2 - Europa 1; ofegats pels propis errors



Un Europa molt cansat s'ha vist condemnat per un autogol i un regal clamorós en el segon gol
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

I en el quinzè partit de la campanya 2014-2015, ha arribat la primera derrota. 4 mesos i 4 dies després de caure a Socuéllamos, l'Europa ha perdut al Prat, molt penalitzat pels propis errors i desgràcies. En un mal partit dels escapulats, molt cansats pel sobreesforç de dimecres, el Prat s'ha aprofitat per sumar el seu primer triomf de la temporada i demostrar que, com advertíem a la prèvia, aquest era un partit de màxima dificultat. I això que el matx ha començat bé, amb un gol de cap de Cano que ha fet que l'Europa fos líder en solitari durant 11 minuts. Els que han passat fins que un desafortunat autogol de Víctor Durán igualés novament el partit. Al minut 73, una greu errada en la sortida de la pilota des de darrere ha propiciat una jugada ràpida dels potablava, que ha culminat Pedro Bilbao amb un gol fantasma. Tot i que en una primera impressió em semblava que no havia entrat, el cert és que vista la repetició ampliada sí que fa la sensació que la pilota traspasssa completament la línia de gol. Era la primera vegada en tota la lliga que l'Europa anava per darrere en el marcador, i no ha estat capaç d'aixecar-ho en el darrer quart d'hora de partit. Ara l'equip de Pedro Dólera surt de la zona de play-off i és cinquè amb 15 punts, a 2 dels colíders Peralada i Pobla de Mafumet. Precisament els tarragonins seran el pròxim rival dels escapulats, en el primer partit que es jugui a les 12h al Nou Sardenya després de 5 mesos.

FONT: BTV Esports


FONT: La Xarxa


FONT: FCF.cat


Aixi ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


-Pinterest CEEuropa (galeria imatges)

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Futbolcatalunya
-Tercera.cat
-Passió Esportiva
-L'Esportiu
-El Travesser

-L'Independent de Gràcia


El parTUIT de la grada:

  FONT: twitter


Resultats 8ª Jornada:


FONT: FCF.cat


Deixo també resums de La Xarxa de Comunicació Local de 7 partits més: Pobla de Mafumet - Rubí, Castelldefels - Santfeliuenc, Vilafranca - Montañesa, Vilassar - Gavà, Masnou - Cerdanyola, Palamós - Peralada i Terrassa - Martinenc:







FONT: La Xarxa

El cap de setmana ha estat dolent per als principals equips escapulats, ja que cap ha pogut guanyar: a banda del primer equip, el filial també ha perdut el primer partit de la temporada, 0-1 contra el Pubilla Casas, i cau a la cinquena plaça a 6 punts del líder Fontsanta-Fatjó. El juvenil A no ha passat de l'empat 1-1 al camp del Vila Olímpica, i és dotzè amb 8 punts. I el femení ha caigut 1-4 contra el Levante-Las Planas, que ara el supera a la classificació i deixa les escapulades terceres amb 9 punts, a 6 del líder Barça B.