divendres, 17 d’octubre del 2014

Prèvia Europa - Pobla de Mafumet; duel de rivals directes

Després de la primera derrota de la temporada, toca refer-se. I res millor a fer-ho al Nou Sardenya, recuperant 5 mesos després l'horari habitual de les 12 del migdia, i davant un dels altres candidats al play-off i/o al títol: La Pobla de Mafumet, segon classificat amb els mateixos punts que el Peralada, és un repte prou estimulant com per que l'Europa tregui l'orgull i tot el futbol per buscar un triomf que el tornaria a ubicar en zona de play-off.

De cara a aquest partit, Pedro Dólera recupera Alberto, absent per sanció al Prat. Encara continuen de baixa el porter Sergio, i també Albert Alegre, que continua recuperant-se de la topada el dia del Palamós. Tampoc és segura la participació del golejador Javi Sánchez. 'El fusell' escapulat pateix una sobrecàrrega als isquiotibials, i caldrà veure cóm evolucionen aquestes molèsties musculars d'aquí a diumenge per confirmar o descartar la seva presència contra la Pobla de Mafumet.

Javito és dubte per molèsties als isquiotibials
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

EL RIVAL:


FOTO: CF Pobla de Mafumet

De la mà de Martín Posse, la Pobla de Mafumet enceta una nova etapa que pren el relleu als últims anys amb l'ara tècnic del Vilafranca Iván Moreno. I de moment, en l'inici de temporada el filial del Nàstic de Tarragona està responent molt i molt bé pel que fa a resultats i sensacions: colíder amb els mateixos punts que el Peralada i 2 més que l'Europa, ha guanyat 5 dels 8 partits de lliga, i fins ara només el Palamós ha estat capaç de derrotar-lo. Potser l'assignatura pendent està sent el gol, però el cert és que ha rendibilitzat molt bé els 10 gols en 8 partits per transformar-los en els 17 punts que actualment marca la seva classificació.

Posse ha construït l'equip a partir d'una base de jugadors que ja hi eren, com el porter Alberto Varo, Calavera, Bicho, VadilloAbel Rita o el davanter Emaná (botxí escapulat en el partit a terres tarragonines de la passada temporada). Tot i perdre jugadors importants que van seguir les passes del seu tècnic com Víctor Oribe o Marc Durán, o d'altres com Jordi Roca, Bueno, Eric Via o Jean-Luc, les novetats han mantingut el nivell i la filosofia de joc de toc i possessió. Els ex de l'Ascó Denis Coch i Sergi Moreno o l'ex-Espanyol B Julio Rey són alguns d'aquests reforços.

Entrenador, altes, baixes i jugadors que continuen de la Pobla de Mafumet
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De cara a aquest partit, Martín Posse no pot comptar amb Víctor Bertomeu, per un esquinç al turmell. També és dubte Gabi, amb molèsties físiques. En principi, no s'espera que cap jugador de la Pobla vagi convocat amb el Nàstic aquest diumenge.


PRECEDENTS:

FONT: Futbolme.com

Tot i la golejada per 4-1 de l'any passat, els partits contra La Pobla de Mafumet al Nou Sardenya a Tercera divisió no han estat majoritàriament fàcils. De fet, l'equip tarragoní ha guanyat 4 dels 7 precedents a la Vila de Gràcia, per només 3 triomfs escapulats i cap empat.

A nivell global, hi ha molta igualtat, i és que en els 16 enfrontaments previs en partits oficials a casa i fora, l'Europa n'ha guanyat 7, ha empatat un, i n'ha perdut 8, amb un balanç de 27 gols a favor i 21 en contra.

La lliga 2010-2011 es va tancar amb triomf sobre la Pobla al Nou Sardenya
(FONT: hemeroteca Mundo Deportivo)


ESTADI:

NOU SARDENYA (Camèlies 42 - Vila de Gràcia)
Dimecres 8 octubre, 20:15h

10 euros General
5 euros pensionistes, socis de la Montañesa, Martinenc i Santfeliuenc
Gratis* socis, jugadors i familiars Escola i f.base, menors 15 anys, i carnets federatius


FOTO: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

FONT: meteocat.cat

Per cert, la penya Eskapulats organitza aquest dissabte a les 11h del matí un torneig de futbol 3x3 dincs dels actes del Correllengua. Els interessats, s'han de presentar a la Plaça de la Vila a les 10:30h


FONT: twitter Eskapulats


PARTITS JORNADA 9:


FONT: FCF.cat


ALTRES EQUIPS CE EUROPA:

-EUROPA B (7ª jornada Lliga Tercera Catalana, Grup 10):

FONT: FCF.cat

-JUVENIL A (8ª jornada Lliga Nacional Juvenil, Grup 7):

FONT: Futbolme.com

-FEMENÍ (6ª jornada Segona Divisió, Grup 3):

FONT: Futbolme.com

FONT: CEEuropa.cat