dilluns, 27 d’octubre del 2014

Rubí 2 - Europa 1; desfeta injusta i amb desgràcies

El major encert del Rubí ha decidit un partit que s'havia posat per guanyar-lo
(FOTO: flickr Jaime Blanco)

Molt mal regust de boca el que deixa la visita a Can Rosés, per una derrota que no s'hauria d'haver produït i per les lesions de Poves, Padilla i Cano. En una primera part força igualada, l'Europa ha tingut opcions com un cop de cap de Poves o una forta rematada de Guzmán rebutjada pel porter, però ha estat el Rubí qui ha trobat el gol en un cop de cap de David Fontanils. El partit ha canviat d'escenari al minut 8 de la represa, quan Adri Castellano ha vist la segona groga i en el servei de la falta, Camacho ha empatat en una acrobàtica rematada de cap. Amb un home més, l'Europa ha tancat el Rubí a la seva àrea i ha convertit el partit en un taqui-gol, però ni les potents rematades de Nils ni un cop de cap de Javi Sánchez ben aturat per Ramos han pogut desequilibrar el partit. A 4 minuts del final, amb l'Europa amb 10 per la lesió de Padilla, Cano (també lesionat) jugant en punta, i Javi Lara suplint-lo de central accidental, el Rubí s'ha trobat amb el 2-1 en un seguit de despropòsits escapulats: Héctor Moreno centra còmodament sense cap oposició gracienca, dos jugadors locals entren lliures de marca, Rafa Leva es queda a mitja sortida, i David López remata a plaer per fer el 2-1. En temps afegit, la creueta ha salvat l'Europa d'un tercer gol, abans que l'àrbitre decretés el final del partit. Per acabar d'adobar un partit ple de desgràcies, Putxi ha vist la cinquena groga i serà baixa diumenge vinent a les 11:30h a Gavà. Ara, l'Europa perd el lideratge i cau a la quarta plaça, a 2 punts del nou líder: la Pobla de Mafumet.

FONT: BTV Esports (Pablo Agudo)


FONT: La Xarxa



FONT: FutbolCatMedia


FONT: FCF.cat


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


-Pinterest CEEuropa (galeria imatges)
-Flickr Jaime Blanco (galeria imatges)
-Facebook Torcida Escapulada (galeria imatges)

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Futbolcatalunya
-Tercera.cat
-Passió Esportiva
-L'Esportiu
-El Travesser

-L'Independent de Gràcia
-Rubí Informa
-Ràdio Rubí


El parTUIT de la grada:


  FONT: twitter


Resultats 10ª Jornada:


FONT: FCF.cat


Deixo també els resums de La Xarxa de Comunicació Local de tots els altres partits de la jornada (només falta l'últim, el Peralada-Prat, que espero afegir a les pròximes hores):

-Pobla Mafumet - Peralada:


-Masnou - Manlleu:


-Castelldefels - Martinenc:


-Prat - Montañesa:


-Vilafranca - Cerdanyola:


-Palamós - Ascó:

FONT: La Xarxa

Pel que fa als altres principals equips de l'Europa, el filial ha guanyat in extremis per 1-0 davant el Sant Just Desvern, i ara és setè amb 15 punts, a 9 del líder Fontsanta. El Juvenil A va golejar 1-5 el Reus i se situa onzè amb 11 punts, 4 per sobre del descens. El femení no jugava aquesta setmana.

Per cert, deixo també resum del partit solidari de famosos contra la ceguesa que s'ha jugat avui al Nou Sardenya, en benefici de la Fundació Barraquer:

FONT: Youtube Ajuntament Barcelona (Max Ledo)