dilluns, 20 d’octubre del 2014

Europa 2 - Pobla de Mafumet 1; Líders!

Poves ha aprofitat les assistències de Nils i Padilla per fer el seu primer doblet a Gràcia i l'Eropa ja és líder
(FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa)

I 5 mesos i mig després, l'Europa torna a ser líder de Tercera. L'equip gracienc ha aprofitat perfectament les punxades dels 4 equips que el precedien a la classificació per conquerir la primera plaça de la taula, gràcies a un millor goal-average que el Peralada. Els de Pedro Dólera han recuperat el bon nivell davant un gran rival que no ho ha posat gens fàcil, i han sabut patir quan el marcador s'ha ajustat als últims minuts, per endur-se el segon triomf en dos partits al Nou Sardenya. Un doblet de Poves (que iguala Javito amb 3 dianes com a pitxitxi escapulat) ha permès assegurar els 3 punts, en un partit en què la nota negativa ha estat la lesió fortuïta que s'ha fet Sergi Pastells. Tot i el gol final de rebot d'Emanà, l'equip ha aguantat la pressió final de la Pobla. L'Europa continua immers en un tram de calendari realment dur, i ara haurà d'afrontar 2 partits lluny de Gràcia (a Rubí i Gavà) abans de rebre el Peralada, amb qui està empatat a 18 punts al capdamunt de la classificació.

FONT: BTV Esports


FONT: La Xarxa


FONT: FCF.cat


Zona Mixta:


En el programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local (cada dissabte i diumenge de 20h a 22h), el bigolejador escapulat Àlex Poves ha explicat les seves sensacions després del triomf que situa l'Europa líder de Tercera:

FONT: La Xarxa


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


-Pinterest CEEuropa (galeria imatges)

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Futbolcatalunya
-Tercera.cat
-Passió Esportiva
-L'Esportiu
-El Travesser

-L'Independent de Gràcia
-Esports del Camp


El parTUIT de la grada:

  FONT: twitter


Resultats 9ª Jornada:


FONT: FCF.cat


Deixo també els resums de La Xarxa de Comunicació Local de tots els altres partits de la jornada (només falta l'últim, el Peralada-Prat, que espero afegir a les pròximes hores):

-Gavà-Rubí:


Cerdanyola-Sabadell B:


Ascó - Vilafranca:


Vilassar - Terrassa:


Santfeliuenc - Masnou:


Martinenc - Figueres:

Manlleu - Castelldefels:

Montañesa - Palamós:
FONT: La Xarxa

Pel que fa als altres principals equips de l'Europa, el filial ha perdut 2-1 al camp del líder Fontsanta-Fatjó, i cau a la vuitena plaça amb 12 punts, a 9 del primer; el Juvenil A va caure 3-4 contra el Gavà (tot i que guanyava 3-1), i ara és tretzè amb 8 punts; i el Femení ha caigut al camp del líder Barça B per 3-0, i ara queda en quarta plaça amb 9 punts, a 9 de les blaugranes.