dilluns, 29 de setembre del 2014

Putxi: "Estem decebuts; no estem acostumats a perdre"

Putxi va reviure la decepció pel subcampionat al Venetto 2013
(FOTO: FCF.cat)

La selecció catalana ja ha tornat a casa després de caure eliminada de la Copa de les Regions UEFA. Tot i el balanç de 14 gols a favor i 1 en contra, aquesta diana encaixada dissabte contra la selecció Eastern Region d'Irlanda del Nord va significar la derrota per 1-0 i la conseqüent eliminació de la competició, de la que el combinat de Toni Almendros era vigent subcampió. Així doncs, en la present edició, Catalunya s'ha quedat a les portes de la fase final, després d'encaixar la primera derrota en els 3 darrers anys amb Almendros al capdavant de la selecció. Hores després de caure eliminats, el migcampista de l'Europa i peça clau de la selecció Gerard Puigoriol 'Putxi' va passar pels micròfons de l''En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, en una entrevista amb Toni Castro i Roger Sánchez, en què també va intervenir el president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies. Putxi expressava la decepció del vestidor de la selecció #CatUEFA, i també recordava el valor que té tot el que ha fet l'equip en aquests últims temps:

FONT: La Xarxa.cat

Aquest és el resum del partit del passat dissabte, i les declaracions posteriors del seleccionador Toni Almendros:

FONT: Youtube FCF

FONT: UEFA.com

Pel que fa a la participació dels 5 jugadors de l'Europa en aquesta fase intermèdia, el balanç seria el següent: Putxi ha jugat els 3 partits complerts (270 minuts); Guzmán n'ha jugat 2 sencers (180 minuts); Nils ha participat en els 3, però en cap de sencer (2 titularitats, 166 minuts i 1 gol); sorprenentment, Cano només ha jugat 1 partit (90 minuts); i Padilla ha participat en 2 partits, però cap de sencer (1 de titular, 87 minuts acumulats, 1 gol).

L'EUROPA TORNA AVUI AL NOU SARDENYA; A VILAFRANCA, DIUMENGE 12:15h

Després de 2 mesos d'obres al Nou Sardenya, l'Europa comença a recuperar avui la normalitat, amb el retorn a les instal·lacions del carrer Camèlies per fer-hi el primer entrenament de les darreres setmanes. Segons explica el web oficial del club, serà una sessió fent servir només mig camp, i tancat al públic per qüestions de seguretat, ja que el recinte encara no està enllestit en la seva totalitat. Això sí, s'espera que ja ho estigui per al pròxim partit a casa, dimecres 8 d'octubre a les 20:15h. davant el Palamós.

Valderas, en el Vilafranca-Europa de l'any passat
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

D'altra banda, tot i que s'havia plantejat la opció d'avançar a dissabte el partit d'aquest pròxim cap de setmana a Vilafranca per la coincidència amb el concurs de castells de Tarragona, finalment l'horari fixat per a aquest enfrontament serà l'habitual del club penedesenc com a local. Per tant, el Vilafranca-Europa es jugarà aquest pròxim diumenge a les 12:15h del migdia, al municipal penendesenc.