dimarts, 23 de setembre del 2014

Catalunya goleja (4-0) en el debut a la Copa de les Regions

Els escapulats Guzmán, Nils i Putxi han estat titulars; Padilla ha entrat a la 2ª part, i Cano no ha jugat
(FOTO: FCF.cat)

La selecció catalana amateur ha debutat a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA amb un contundent triomf per 4-0 sobre el Piatykhatska ucrainès, en un partit que hem pogut seguir en directe en streaming a través de Youtube. Els homes de Toni Almendros han estat molt superiors davant un rival que ha jugat amb 10 durant 60 minuts, i haurien pogut aconseguir una golejada molt més escandalosa, però han desaprofitat moltes ocasions. Els golejadors catalans han estat el davanter del Rubí Boris Garrós (que ha fet el dos primers), el migcampista del Terrassa Batanero (que havia fallat prèviament un penal), i l'atacant del Manlleu Aumatell, ja en temps afegit. Tres jugadors de l'Europa han estat titulars: Putxi i Guzmán han jugat els 90 minuts, Nils ha disputat el primers 64 minuts, i precisament ha estat substituït per un altre escapulat, Padilla. Cano s'ha quedat a la banqueta i no ha jugat cap minut.

FONT: Youtube FCF

FONT: TV3.cat

FONT: UEFA.com

En l'altre partit del grup, la selecció Eastern Region d'Irlanda del nord ha golejat els amfitrions del Telenesti moldau per 5-1, i se situa líder del grup per goalverage, amb els mateixos punts que Catalunya. Dijous a les 15h, el combinat de Toni Almendros s'enfrontarà al combinat de Moldàvia. Si no hi ha sorpreses, tot fa indicar que la plaça que hi ha en joc per classificar-se per a la fase final se la jugarien catalans i irlandesos en el partit del pròxim dissabte.

LES OBRES DEL NOU SARDENYA, A LA RECTA FINAL

Les noves banquetes s'amplien, i tindran 9 places
(FOTO: twitter CE Europa)

La disputa d'aquesta Copa de les Regions UEFA es pot considerar una bona notícia per a l'Europa; i és que la lliga de Tercera s'atura dues setmanes i això ha fet guanyar temps per que acabin les obres d'adequació que s'estan fent al Nou Sardenya des de finals de juliol. Tenint en compte que el primer partit quan es reprengui el campionat és a Vilafranca, el marge s'amplia fins el dimecres 8 d'octubre, data del pròxim partit com a local, davant el Palamós. Sigui com sigui, el club anunciava ara fa uns dies que si no hi ha imprevistos de darrera hora, l'equip podrà tornar a treballar ja al camp del carrer de les Camélies a partir del 29 de setembre. Una gran notícia, i més tenint en compte que l'equip haurà d'afrontar un mes d'octubre duríssim, amb 5 partits en 21 dies, i davant rivals de la talla de Prat, Pobla de Mafumet i Rubí (a banda dels susdits Vilafranca i Palamós).