dijous, 25 de setembre del 2014

Catalunya suma una golejada d'escàndol a la Copa de les Regions UEFA (10-0)

Fins a 10 vegades s'ha repetit aquesta imatge; els escapulats Padilla i Nils han marcat
(FOTO: Álvaro Montoliu / FCF.cat)

La selecció catalana amateur ha sumat una golejada d'escàndol davant els amfitrions del Telenesti, en el segon partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, que hem pogut tornar a seguir en directe via streaming de la federació moldava. Els homes de Toni Almendros han humiliat l'equip moldau, derrotant-lo per 10-0, en un partit on han estat escandalosament superiors. Aquest resultat, combinat amb el triomf per 4-0 de l'Eastern Region en l'altre partit del grup, fa que Catalunya en tingui prou amb un empat davant els irlandesos el pròxim dissabte per aconseguir la classificació per a la fase final.

Com el dia del debut, 3 jugadors de l'Europa han jugat de partida avui: Putxi ha repetit titularitat i ha jugat els 90 minuts, mentre Padilla i Cano han entrat a l'onze per primera vegada (en el cas del capità escapulat, era el debut en aquesta fase intermèdia i ha jugat tot el partit; el migcampista ha disputat els primers 61 minuts i ha marcat un gol). Nils ha entrat al camp en el temps de descans i ha marcat un gol de penal, mentre Guzmán s'ha quedat a la banqueta. A banda de Padilla i Nils, els altres golejadors catalans han estat David López (2), Velillas (4), Batanero i Borges.

FONT: Youtube FCF

FONT: UEFA.com

Dissabte a les 15h, partit definitiu davant l'Eastern Region d'Irlanda del nord. Amb un empat o un triomf, Catalunya accediria a la fase final de la Copa de les Regions UEFA. Una derrota eliminaria els homes de Toni Almendros. Som-hi, nois!

AUTOCAR PER AL PARTIT A VILAFRANCA

Segons explica el web oficial de l'Europa, l'Agrupació Europeista ha decidit organitzar un autocar per desplaçar-se a Vilafranca, on l'Europa jugarà el primer partit de lliga un cop acabi l'aturada per la Copa de les Regions UEFA. El partit s'ha de disputar el cap de setmana del 4 o 5 d'octubre, i segons explicaven des de Vilafranca, hi ha opcions que s'avanci a dissabte, per no coincidir diumenge amb el concurs de castells de Tarragona. El preu de l'autocar és de 15 euros. Per a més informació o reserves, podeu trucar al 635 54 22 02 o al 93 347 00 70.