divendres, 19 de setembre del 2014

L'Europa guanya 1-2 un amistós a Esplugues

El Trofeu de la Festa Major d'Esplugues que s'ha endut l'Europa
(FOTO: twitter CFA Espluguenc)

L'Europa ha aprofitat l'aturada a la lliga per la disputa de la Copa de les Regions UEFA per disputar un amistós al camp de l'Espluguenc de 2ª Catalana, coincidint amb la Festa Major d'Esplugues de Llobregat. Els homes de Pedro Dólera han guanyat per 1-2, fent valer la superior categoria. Els escapulats han jugat una bona primera meitat on han solidificat el triomf, amb els gols de Camacho al minut 23 i Poves al 27, que s'ha estrenat així com a golejador gracienc. A la segona part ha arribat el gol de l'honor local, que ha rebut un debutant: i és que Víctor Cócera ha debutat a la porteria escapulada i ha jugat tot el partit. L'onze inicial de l'Europa l'han format Cócera, Dot, Alberto, Josa, Alegre, Javi Lara, Valderas, Vives, Rovira, Camacho i Poves. A la segona meitat també han participat Pastells, Alberto, Ignacio i el jugador del filial Éric. No han jugat Rafa Leva, els 'tocats' Víctor Durán i Javi Sánchez, i els 5 jugadors convocats amb la selecció catalana.

D'altra banda, el web oficial del club ha explicat que el 29 de setembre és la data prevista per que l'equip pugui tornar a treballar al Nou Sardenya, un cop es completin les obres que s'han fet als 2 darrers mesos.

També el web del club publica una entrevista amb l'entrenador de porters Toni Ribas, i explica la celebració d'un amistós diumenge 26 d'octubre en benefici a la Fundació Barraquer, sota el lema 'Marcarem un gol a la ceguera'.

NILS I GUZMÁN, GOLEJADORS EN L'AMISTÓS DE CATALUNYA

Guzmán ha marcat un dels 4 gols de Catalunya contra el juvenil del Cornellà
(FOTO: FCF.cat)

La selecció catalana amateur ha guanyat per 4-0 al juvenil del Cornellà, en l'últim amistós abans de marxar cap a Moldàvia, on la setmana vinent disputa la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Tres dels cinc jugadors de l'Europa han estat titulars (Nils, Guzmán i Putxi), i els altres dos (Cano i Padilla) han jugat sortint des de la banqueta. Precisament Nils ha obert el marcador al minut 8 amb un furt xut amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea, i Guzmán ha fet el 3-0 al 39 amb el porter ja superat després d'una jugada per banda dreta. Sascha i Borges han marcat els altres 2 gols de la selecció.

FONT: youtube FCF

La selecció de Toni Almendros continuarà concentrada al CAR de Sant Cugat fins diumenge, dia en què viatjarà cap a Moldàvia. Dimarts serà el dia del debut.

FONT: FCF.cat

Per cert, el Telenotícies de TV3 de dimecres va emetre un vídeo sobre la selecció en què entrevistaven Nils o l'ex-escapulat Vivó:

FONT: TV3.cat