dimarts, 25 de març del 2014

Víctor Durán, a Ràdio Gràcia: "Ara els errors es paguen molt cars; sortirem a cada partit com si fos una final"

Alberto i Víctor Durán, dos dels 'culpables' de l'equip menys golejat de Tercera (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El dia després de la victòria de l'Europa davant el Rubí, i aprofitant el dilluns de festa concedit pel cos tècnic, el programa de Ràdio Gràcia '100% Europa' va parlar amb molts dels protagonistes escapulats del partit de diumenge: concretament van desfilar pels micròfons de la ràdio de la Vila el tècnic Pedro Dólera, els jugadors Rafa Leva, Cano, Víctor Durán, Camacho i Alegre, i també el president de la penya Torcida Escapulada Oleguer Olivé. El triomf sobre el Rubí, les xifres defensives, el pròxim partit a Vilassar, el calendari fins al final de la lliga i les opcions de l'equip, la gran temporada de la Montañesa, o el retorn del lateral lesionat van ser alguns dels temes que es van tractar al llarg del programa que presenta l'Aran Solé:

FONT: Ràdio Gràcia


PREUS PER A LA REPRESA DEL CERDANYOLA - EUROPA

Els preus seran iguals que quan va començar el partit (FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa) 

Dimecres de la setmana vinent 2 d'abril a les 20h es jugaran els 51 minuts que resten del Cerdanyola-Europa suspès el passat 16 de febrer. Segons ha informat a les últimes hores el web oficial de l'Europa,  la directiva del Cerdanyola ja ha fixat els preus per a la represa. I, de fet, són exactament els mateixos diners que costaven les entrades per veure el partit sencer: 12 euros entrada general i 5 per als socis de l'Europa. Això sí, per als qui van anar a aquell partit i conserven l'entrada, l'accés serà gratuït. 


AQUEST CAP DE SETMANA, TOTHOM AL NOU SARDENYA!

FONT: CE Europa

Aquest diumenge a les 12h, el primer equip masculí jugarà a Vilassar de Mar, però el cap de setmana al Nou Sardenya estarà ple de cites molt i molt interessants per als aficionats escapulats: començant per dissabte a les 17:15h, quan el juvenil afronta un altre partit vital per a la permanència a Divisió d'Honor davant un equip de la part alta, el Mallorca. I diumenge, jornada de duels amb rivals directes per al femení i l'Europa B: a les 12h, les noies reben L'Estartit, amb qui estan empatades a punts en la pugna per la 2ª plaça que dóna dret a disputar la promoció per pujar a Primera Divisió, la màxima categoria del futbol femení estatal (l'Espanyol B, que va primer, no pot pujar, perquè té el primer equip a Primera). I a les 17h, l'Europa B rep l'Olympia, segon classificat i màxim perseguidor dels escapulats, que són líders al grup 17 de Quarta Catalana.

Tres cites de vital importància, i en les que, com el primer equip a Vilassar, els conjunts escapulats necessitaran l'alè i el suport de l'afició gracienca. Aquest cap de setmana, tothom amb l'Europa!