dijous, 27 de març del 2014

L'Europa femení fa una crida a l'afició!

FOTO: Periòdic L'Escapvlat

A principis de setmana, ja explicàvem en aquest blog que l'Europa B, el juvenil i el femení tenen aquest cap de setmana al Nou Sardenya cites molt importants per als respectius objectius. En el cas de les noies, si guanyen L'Estartit recuperarien la segona plaça que ara té l'equip gironí i que enguany donaria dret a jugar la promoció d'ascens a Primera Divisió, la categoria d'or del futbol femení estatal. Davant la transcendència del partit, les noies de Carlos Navas han fet aquests vídeos promocionals del partit per demanar el suport del públic aquest diumenge a les 12h al Nou Sardenya. Som-hi, escapulades!!






CAMACHO I ELS GERMANS LEÓN, A BTV

A les darreres hores, BTV ha penjat un parell de vídeos amb protagonisme del primer equip masculí de l'Europa: un dedicat a Roberto Camacho, que feia 4 mesos que n marcava, i un altres al germans Xavi i Juan León, que enguany tornen a coincidir com a jugador i fisioterapeuta al vestidor escapulat:



FONT: BTV Esports

I més qüestions relacionades amb l'Europa de les darreres hores: el capità Àlex Cano va ser un dels protagonistes dels relats ficció de Roger Sánchez a Golcat, 'Les 10 Vides De La Tercera'.

D'altra banda, ja es pot consultar online el periòdic L'Escapvlat' nº 47.

I, per cert, al web oficial de Sant Medir han confirmat la disputa un any més, del partit amistós entre les colles de la festa gracienca més dolça i les penyes de l'Europa. Serà diumenge 6 d'abril, a partir de quarts de nou del matí al Nou Sardenya, abans del partit del primer equip masculí contra el Santfeliuenc.