dissabte, 8 d’octubre del 2016

Santfeliuenc 1 - Europa 1; a pas de tortuga

Segona diana consecutiva del pitxitxi escapulat, Abel Rita, i quart empat seguit
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha tornat a empatar per quarta setmana consecutiva, i continua deixant-se punts i cedint terreny respecte a la zona alta de la classificació. El conjunt escapulat només ha pogut obtenir un 1-1 al camp del Santfeliuenc, i allarga ja a 8 les jornades sense guanyar en aquest pèssim inici de lliga. En un partit obert i amb ocasions per als dos equips, els graciencs han vist cóm el Santfe s'avançava en el marcador al minut 13 gràcies a una vaselina amb el cap d'Èric Pacheco. Com en l'anterior partit a domicili, els nois d'Albert Poch han reaccionat i han aconseguit salvar un punt, gràcies a una volea d'Abel Rita a la segona meitat. El davanter tarragoní marca per segona setmana consecutiva i se situa així com a pitxitxi escapulat, amb 2 gols. 

En una jornada amb molts empats, tot continua igual per a l'Europa: dissetè, ara amb 5 punts, un per sobre de la zona de descens, i amb el play-off a 9 punts de distància. El pròxim partit, dimecres a les 12h, al camp del Castelldefels.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Andrés González en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial Santfeliuenc FC

-Galeria imatges (Jaime P.G.)

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 8ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports




FONT: BTV Esports



FONT: BTV Esports