dilluns, 31 d’octubre del 2016

Europa 1 - Pobla de Mafumet 0; victòria zen

L'Europa ha guanyat el primer partit a casa en lliga des del 15 de maig
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Ha trigat 12 jornades de lliga en arribar, i ho ha fet en estranyes circumstàncies, però l'Europa ha aconseguit finalment la primera victòria a casa de la temporada. Els jugadors avui entrenats provisionalment per Takahisha Siraishi 'Taka' des de la grada han derrotat la Pobla de Mafumet per 1-0, gràcies a un pol·lèmic gol d'Alberto en el minut 11, que posava fi a una ratxa de 220 minuts sense marcar. La controvertida jugada que ha definit el partit s'ha iniciat en una falta lateral que els tarragonins han protestat com a inexistent; ha continuat amb el llençament amb rosca de Fran Bea, penal televisiu clamorós de Marc Vadillo, en abraçar, agafar i impedir el salt per rematar d'Alberto, i el capità escapulat treu el braç, toca la pilota amb la mà i desvia lleugerament la trajectòria d'una pilota que acaba al fons de la xarxa. L'àrbitre, tapat per Navarro i Gil Muntadas, es pensa que Alberto l'ha fregat amb el cap i dóna el gol com a vàlid, davant les protestes dels jugadors de la Pobla. Els intents d'uns per ampliar distàncies i dels altres per empatar han estat infructuosos, i al final els 3 punts s'han quedat a casa. Primera victòria al Nou Sardenya des del 15 de maig, i l'equip agafa una mica d'aire: els escapulats pugen dos llocs fins a la quinzena plaça amb 11 punts, 2 per sobre del descens i a 10 del play-off. Diumenge vinent a les 17h, visita al sempre complicat camp del Cerdanyola.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Al programa radiofònic 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, hem parlat amb un dels protagonistes del partit, Alberto González:

FONT: La Xarxa

Aquestes eren les valoracions del tècnics Takaisha Siraishi 'Taka' i Martín Posse en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial CF Pobla de Mafumet

-Galeria imatges (Fran Capell)

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-Esports del Camp
-Diari de Tarragona


Resultats 12ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports




FONT: BTV Esports