diumenge, 23 d’octubre del 2016

Figueres 1 - Europa 0; alerta taronja

L'Europa ha perdut el cinquè partit en 11 jornades i ja frega el descens
(FOTO:Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Segona derrota consecutiva, cinquena en 11 jornades, 210 minuts sense marcar, segon equip menys golejador del grup català de Tercera, i ja amb els mateixos punts que la zona de descens. Mala peça al teler per a un Europa pla i amb poca profunditat que ha tornat a decebre, deixant en evidència el teòric potencial d'una plantilla dissenyada a corre-cuita després d'un estiu convuls. Els escapulats han caigut per la mínima davant el Figueres, per culpa d'un gol en una rematada de cap de Pedro que ha rebotat desafortunadament en Uri. La bona actuació del nou porter gracienc Moha no ha servit de res, davant la poca generació d'ocasions i la pòlvora mullada de l'equip quan s'ha apropat a l'àrea rival. L'Europa cau a la dissetena plaça amb només 8 punts de 33 possibles, els mateixos que el Vilassar, que és qui marca la zona de descens. El play-off queda ja a 13 punts.

El pròxim diumenge a les 12h, l'equip rep la Pobla de Mafumet. Veurem si a la banqueta continua un Albert Poch que ja ha advertit obertament que no serà un llast i podria fer un pas al costat. 

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Narcís Pelach 'Chicho' en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Figueres

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-Empordà.info


Resultats 11ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports




FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports