divendres, 28 d’octubre del 2016

Prèvia Europa - Pobla de Mafumet; vaga a la japonesa

Segur que tots haureu llegit alguna vegada la llegenda urbana de les vagues a la japonesa, en què els treballadors treballen el doble per provocar un augment de la producció que faci caure els preus, a causa de la llei de l'oferta i la demanda. Us la creieu o no, el cert és que l'Europa que entrena interinament Takahisa Shiraishi farà bé d'aplicar aquesta curiosa estratègia diumenge a les 12h davant la Pobla de Mafumet. Serà el primer partit de l'equip després de la dimissió d'Albert Poch, i amb l'Europa en la dissetena plaça i amb els mateixos punts que la zona de descens (de fet, tècnicament ara mateix l'equip està en descens pels descensos no compensats de Segona B). Així doncs, i en espera de l'anunci del nou entrenador previst per a la pròxima setmana, l'equip escapulat haurà de lluitar amb ungles i dents per assegurar els 3 punts, guanyar d'una vegada a casa, i començar a respirar una mica.

'Taka' dirigirà l'equip diumenge
(FOTO: CEEuropa.cat)

L'Europa arriba a aquest partit després de dues derrotes consecutives (Vilassar 0-1 i Figueres 1-0), i ja acumula 209 minuts sense marcar. La xifra de partits sense guanyar a casa és encara més dramàtica: l'equip no suma 3 punts a la Vila de Gràcia des de fa 5 mesos i mig (15 de maig, 3-1 al Granollers), amb 5 partits de lliga i un de Copa Catalunya sense el triomf (el 2-0 contra el Cornellà al Vila de Gràcia va ser l'únic oasi en aquest desert de resultats). Una hipotètica tercera desfeta consecutiva en el campionat podria acabar amb la paciència d'uns quants aficionats que apunten a la gespa i als despatxos com a coresponsables de la situació actual de l'equip...

Després de jugar a Figueres, tot fa pensar que Moha debutarà al Nou Sardenya
(FOTO:  Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, el capità Àlex Cano, continua sent baixa per l'esquinç de primer grau al turmell dret que va patir contra el Vilassar. En principi, tot fa indicar que podria tornar la setmana vinent. Continua sent baixa Fer, i són dubte per problemes físics Boison i Éric Reverter. Tornen Campoy Javi Iglesias, absents en l'últim partit per problemes físics i vírics, respectivament.

El capità Àlex Cano deia a BTV que vol dedicar-li una victòria a Albert Poch.


EL RIVAL:

FOTO: cfpoblademafumet.cat

La Pobla de Mafumet afronta la sempre difícil temporada de retorn a Tercera divisió amb objectius a mig termini. Com a bon equip filial, confien que es faci bona la dita que assegura que van de menys a més. Ara mateix són onzens amb 14 punts, i només han perdut amb tres equips de la zona de play-off: Palamós (4-1), Peralada (0-2) i Vilafranca (5-3). Arriben al Nou Sardenya després de 5 jornades invictes, tot i que l'excés d'empats els situa, de moment, a la zona mitja de la taula.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen a la Pobla de Mafumet
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De la mà de Martín Posse (acompanyat per un altre ex-perico, Pablo Rotchen), la Pobla ha canviat l'equip de dalt a baix. Només queden de la passada campanya Jesús, Vadillo i Gil, i d'entre els molts fitxatges, noms com Gestí (Vilafranca, Roger Bonet (Olot), Roger Brugué (Figueres), o retorns com Alfons Serra (Cornellà) o els ex-escapulats Iván i Gabriel Vidal. Després de ni tan sols poder debutar en els mesos al Nou Sardenya, Iván ha deixat enrere les lesions i ja ha marcat 3 gols en el seu retorn a Tarragona. 

 Els germans Vidal juguen i marquen amb la Pobla
(FOTOS: cfpoblademafumet.cat)

De cara a aquest partit, Martín Posse no pot comptar amb Sergi Gestí i Álex Campos.

Martín Posse, juntament amb Pablo Rotchen, dupla d'ex-pericos per dirigir la Pobla de Mafumet
(FOTO: cfpoblademafumet.cat)


PRECEDENTS:

FONT: Futbolme.com

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Pobla han jugat 18 partits oficials, amb un balanç de 9 victòries escapulades, 1 empat i 8 derrotes, amb 31 gols marcats i 23 d'encaixats. L'Europa va guanyar els dos partits de la darrera campanya que es van enfrontar, ara fa dues temporades. De fet, les dues últimes visites dels tarragonins al Nou Sardenya s'han saldat amb triomfs graciencs.

Fa 2 anys, triomf i lideratge per a l'Europa davant la Pobla capitanejada per Denis Coch
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa)



ESTADI:
NOU SARDENYA 
C/ Camèlies 42 - Vila de Gràcia
Diumenge 30 octubre, 12h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)

IMPORTANT! La matinada de dissabte a diumenge s'endarrereix una hora el rellotge
(FONT: elpais.com)


Partits jornada 12:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat