divendres, 14 d’octubre del 2016

Prèvia Europa - Vilassar; amb l'esperit dels Canyars

Pinya, equip, agressivitat, convicció, garra... i FUTBOL. La fòrmula dels Canyars ha de ser el model
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Amb l'alleujament d'haver sumat ja el primer triomf, però amb la consciència plena que encara hi ha molt camí per fer. L'Europa afronta el tercer partit de lliga en 8 dies amb una idea molt clara: donar continuïtat a la victòria i al bon joc de la segona meitat a Castelldefels, i intentar sumar 3 punts més que el treguin de la zona baixa i el comencin a apropar a l'objectiu real de la temporada. La segona part amb remuntada als Canyars ha de ser el referent, com ho va ser l'any passat el triomf a La Verneda en què l'equip va fer el canvi de xip i es va tornar a adonar del seu potencial real. Dimecres l'equip va oferir la cara que tots volíem veure des de fa setmanes, i cal aprofitar la dinàmica per refermar confiances i continuar consolidant la reacció. Això només acaba de començar...

Xavi Civil vol seguir marcant com a Castelldefels
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'equip rep un Vilassar de Mar molt tocat anímicament. A la Vila de Gràcia, en canvi, la pujada d'adrenalina per l'esperadíssima primera victòria ha de ser un trampolí anímic. Un cop expulsades angoixes i urgències, l'equip escapulat vol saldar un altre compte pendent: guanyar i oferir bona imatge al Nou Sardenya. Des del passat 15 de maig davant el Granollers (3-1), l'Europa no ha guanyat al camp del carrer Camèlies en partit oficial, i només el triomf per 2-0 davant el Cornellà en el Trofeu Vila de Gràcia va significar l'únic oasi victoriós a casa en aquest període de temps.

Tots els descartats a Castelldefels estan a punt, però Fer encara no entrarà a la llista
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Les bones vibracions pel triomf de dimecres han arribat també a la infermeria escapulada: Albert Poch recupera els absents per lesió als Canyars, Óscar Sielva i Abel Rita. L'altra bona notícia és que Fer ja té l'alta mèdica, per bé que encara no entrarà a la llista per a diumenge.

El tècnic, Albert Poch, confia en poder oferir finalment el primer triomf a casa de la temporada (minut 1'42" del vídeo):


FONT: BTV Esports


EL RIVAL:

FOTO: UE Vilassar de Mar

Retornat enguany a la categoria, el Vilassar de Mar partia a la temporada amb l'objectiu de mantenir-se a Tercera. Les primeres jornades no han estat fàcils per al conjunt de Manel Moya, amic i ex-company d'Albert Poch al conjunt maresmenc en la seva època com a jugadors: penúltim amb 4 punts, el Vilassar encara no ha pogut guanyar cap partit, i arriba al Nou Sardenya després d'encaixar una dolorosa derrota a casa, 0-3 contra el Santfeliuenc. Caldrà veure si això funciona com a pressió afegida o com a revulsiu per als jugadors maresmencs...

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Vilassar de Mar
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Tot i que manté alguns dels homes que van aconseguir l'ascens (Imanol, Peque, Adrià Blanchart, Soufiane, el veterà Alberto Manga...), el Vilassar ha fitxat molts jugadors amb experiència per buscar la permanència: Turu (Cerdanyola), Jaime (Gavà), Edu Cosme (Granollers), Manu Viale (St. Andreu), l'ex-Hospi Pau Senent... o un il·lustre del passat recent de l'Europa com Roberto Camacho


L'ex-Europa Roberto Camacho ha fitxat aquest any pel Vilassar
(FOTO: UE Vilassar de Mar)

De cara a aquest partit, Manel Moya no pot comptar amb Lluís Tejero, que va patir una fractura al tabic nasal que el tindrà unes 3 setmanes de baixa.

Moya, a l'esquerra, i Poch, a la dreta, quan jugaven junts al Vilassar
(FOTO: Arxiu personal Albert Poch)


PRECEDENTS:

Cal afegir les victòries 1-2 i 2-0 de la temporada 2014-2015
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Vilassar de Mar s'han enfrontat 20 vegades en partit oficial (tots a Tercera), amb una estadística ben curiosa: no han empatat mai. Compte, perquè a la Vila de Gràcia el Vilassar ha aconseguit guanyar en 4 de les 10 visites. A nivell global, 9 triomfs i 11 derrotes, amb un balanç de 33 gols marcats i 32 d'encaixats. Els últims 4 precedents (dos a casa i dos a fora) van ser victòries escapulades.



17 de maig de 2015, la darrera visita del Vilassar al Nou Sardenya
(FONT: BTV Esports)



ESTADI:
NOU SARDENYA 
C/ Camèlies 42 - Vila de Gràcia
Diumenge 16 octubre, 18h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes, socis UE Vilassar de Mar.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)


Horaris jornada 10:

FONT: FCF.cat


Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat