divendres, 7 d’octubre del 2016

Prèvia Santfeliuenc - Europa; setmana de 9 punts

L'Europa comença dissabte a les 18h a Les Grases la setmana dels tres partits. Seran dues visites consecutives als camps del Santfeliuenc i el Castelldefels (dimecres a les 12h), i un tercer partit a casa contra el Vilassar de Mar. Sabent de la dificultat que tenen tots els partits de Tercera, el calendari presenta una magnífica oportunitat per sumar, en només 8 dies, més del doble de punts dels sumats en 7 jornades. O el que és el mateix, una conjuntura ideal per reaccionar i remuntar el vol en un temps rècord, just abans d'un tram de calendari en què a l'equip li tocarà enfrontar-se a alguns dels rivals cridats a ocupar la zona alta de la classificació. Arriba l'hora, doncs, de fer net mentalment i començar de zero des d'un punt de vista anímic, com si es tractés del primer partit del campionat.

L'equip haurà de posar encara una mica més per sumar de 3 en 3
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'equip arriba a la visita a Sant Feliu després d'un nou gerro d'aigua freda a última hora, en el derbi del passat diumenge contra el Júpiter. El cantó positiu de tot plegat és que els nois d'Albert Poch acumulen 3 setmanes sense perdre, per bé que els empats mantenen l'equip ancorat a la zona baixa de la classificació. Sumar el primer triomf pot passar per millorar dos aspectes clau del joc: un, deixar la porteria a zero, fet que només es va donar en la primera jornada de lliga. I dos, marcar més d'un gol en un mateix partit, circumstància que encara no s'ha produït en tot el campionat. Amb només 4 gols marcats en 7 partits, l'Europa és l'equip menys golejador de la lliga (igualat amb Manlleu, La Jonquera i, curiosament, el Santfe). I hi ha una dada que ho diu tot: 8 jugadors del grup català de Tercera han marcat, ells sols, tants o més gols que tot l'Europa...

Dani Márquez és a punt per debutar si els tècnics ho creuen convenient
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

De cara a aquest partit, Albert Poch recupera Rubi (absent per sanció la setmana passada) i el lesionat Dani Márquez, ja recuperat de la fisura al peu i a punt per debutar oficialment amb l'Europa si els tècnics així ho decideixen. L'única baixa continua sent la del porter Fer, que encara no s'ha recuperat de la pubàlgia que arrossega des de fa setmanes.


EL RIVAL:

FOTO: twitter Santfeliuenc

El Santfeliuenc va haver d'esperar a l'ascens del Prat a Segona B per assegurar-se la permanència, i enguany l'objectiu dels homes d'Andrés González és estalviar-se patiments. La plantilla ha patit molts canvis i ha perdut homes importants com David Toro, Bolaños, Quiles, o Domi Berlanga. D'entre les moltes cares noves, vells coneguts del Nou Sardenya com Charly Ruiz o Albert Cuadras, a més de futbolistes de talent i/o experiència com Jaime Fuentes, David Romo o Éric Zárate. Tot i tenir el mateix nombre de gols a favor i en contra que l'Europa, el Santfe suma ja 8 punts, gràcies als triomfs contra el totpoderós Olot (1-0) i a Manlleu (0-1). Després de caure a Castelldefels (1-0) en l'última jornada, ara mateix ocupen la catorzena plaça.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Santfe
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De cara a aquest partit, Andrés González no pot comptar amb el migcentre Carlos Olmo, absent per una lesió muscular. 

Charly Ruiz, un dels ex-Europa que ara juga al Santfeliuenc
(FOTO: santfefc.com)


PRECEDENTS:

FONT: Futbolme.com

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Santfeliuenc han disputat només 12 partits oficials en els 219 anys d'història que sumen entre tots dos clubs. El balanç és de 5 victòries escapulades, 5 empats i 2 derrotes, amb 19 gols marcats i 16 d'encaixats. A Les Grases i a Tercera divisió, l'Europa està invicte, amb 2 triomfs i 1 empat, 4 gols a favor i només 1 en contra. La darrera campanya, l'equip gracienc va certificar el play-off matemàtic en la visita a Sant Feliu.

L'any passat, un empat 0-0 va servir per garantir-se el quart play-off d'ascens consecutiu
(FONT: BTV Esports)




ESTADI:

LES GRASES (C/Mataró s/n, Sant Feliu de Llobregat)
Dissabte 8 octubre, 18h

10 euros General
5 euros Socis CE Europa
Gratis* socis Santfeliuenc FC i residents Sat Feliu de Llobregat


FONT: Google Maps

Temps previst per a dissabte a Sant Feliu de Llobregat
(FONT: meteosat.com)

Les entrades per als socis de l'Europa, a només 5 euros. La general, 10 euros.
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)


Horaris jornada 8:

FONT: FCF.cat


Agenda equips CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat