dilluns, 17 d’octubre del 2016

Europa 0 - Vilassar de Mar 1; reacció desbravada

Decepció absoluta al Nou Sardenya
(FOTO:Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'alegria ha durat ben poc al Nou Sardenya. L'Europa ha perdut per 0-1 davant el Vilassar de Mar, i ha tallat d'arrel les esperances de reacció que havia deixat el partit de dimecres a Castelldefels. Un golàs estratosfèric del visitant Éric ha decantat el partit, en una acció inadmissible des del punt de vista defensiu: córner a favor, el jugador rival rep un rebuig a la frontal de l'àrea pròpia, i inicia una cursa en què es desfà de 4 jugadors de camp i el porter per acabar superant el desesperat intent defensiu final picant-la amb suavitat i classe. Un dels gols de la temporada, d'aquells que t'acostumen a fer en categoria benjamí, però que a Tercera divisió has d'evitar amb una falta tàctica només començar la jugada. Mitjans de comunicació, periodistes i aficionats que mai li fan cas a la Tercera divisió aquesta nit estan parlant d'aquest gol a les xarxes socials... i com que els mals mai no vénen sols, la sort ha tornat a girar-li l'esquena al conjunt gracienc, que ha fet fins a 3 rematades als pals de la porteria maresmenca. 

La decebedora segona derrota de la temporada a camp propi talla amb 5 jornades invicte, i deixa un insuficient rèdit de 4 punts de 9 en els 3 partits d'aquesta setmana. L'Europa continua estancat en la setzena plaça amb 8 punts, ja a 10 del play-off, i amb només 1 de marge respecte al descens. 


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Manel Moya en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:



FONT: CEEuropa.cat

De la seva banda, un dels capitans, Fran Bea, ha apuntat a BTV que "manca autocrítica", referint-se als jugadors escapulats.


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Vilassar de Mar

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 10ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports




FONT: BTV Esports