divendres, 30 de setembre del 2016

Prèvia Europa - Júpiter; renéixer en un derbi? (part 2)

La passada temporada, l'Europa va enllaçar 9 partits sense guanyar. En la dissetena plaça, amb els mateixos punts que els equips que marcaven la zona de descens, l'equip d'Albert Poch arribava al derbi davant el Júpiter en alerta vermella. En un quart d'hora de joc, els escapulats perdien 3-0, però una espectacular remuntada fins el 4-5 final va significar la catapulta que necessitava l'equip per reaccionar. Uns mesos després, es certificava el quart play-off consecutiu... tots ens sabem aquesta història de memòria, i aspirem a tornar-la a viure. Fàcil no serà, però hi ha més temps de marge per a la reacció que l'any passat, així que... per què no creure-hi?
L'empat in extremis a Ascó pot ser millor amb un triomf al derbi
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa arriba a aquest derbi després de dos empats consecutius (Manlleu i Ascó), i empalmant 6 jornades sense sumar cap triomf. Feia 24 anys que l'equip escapulat no arribava a la jornada 7 de lliga sense haver guanyat encara. De fet, l'última victòria gracienca en el campionat va ser el 15 de maig, amb el 3-1 contra el Granollers que va servir per tancar la lliga regular de la passada campanya. Massa temps ja, estem d'acord...

'CapiCano' i Javi Iglesias ja estan recuperats
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

De cara a aquest partit, Albert Poch té les baixes segures dels lesionats Fer (pubàlgia) i Dani Márquez (fisura al peu), a més del sancionat Rubi. La bona notícia és el retorn de dos dels lesionats a les últimes setmanes Javi Iglesias i Àlex Cano.

El tècnic escapulat reclamava als micròfons de BTV competitivitat i solvència a casa per sumar, d'una vegada per totes, de 3 en 3:


FONT: BTV Esports


EL RIVAL:

FOTO: CE Júpiter

El Júpiter ha perdut enguany a alguns dels seus futbolistes més importants (Kuku, Josu, Javi Santolalla...), però no sembla que això hagi d'enfosquir la bona feina de Juanjo García i companyia. L'equip de La Verneda s'ha reforçat bé, i de ben segur que donarà tanta guerra com a les últimes temporades: homes com David Bauli (Granollers), Rafa Murillo (Prat), l'ex-Europa Éric Blasco (Cerdanyola), Ángel De La Torre (Terrassa) s'afegeixen als que continuen, com ara Sergi Pérez, Mechi, Pau Darbra o l'ex-escapulat Joan Vives. Ara per ara, el Júpiter ha guanyat 2 partits, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 2 més, i és desè amb 8 punts.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Júpiter
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De cara a aquest partit, Juanjo García no pot comptar amb el lesionat Lee. Aquesta setmana, Júpiter i Granollers han fet 'canvi de cromos' a la porteria: Víctor Colchero deixa la disciplina grisgrana per marxar a l'equip vallesà, i el fins ara porter del Granollers Iván Fuentes fitxa pels de La Verneda.

El fins ara porter del Granollers Iván Fuentes ha fitxat aquesta setmana pel Júpiter
(FOTO: twitter Iván Fuentes)


PRECEDENTS:

Cal afegir la victòria 4-5 i la derrota 1-2 de la temporada passada
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Júpiter s'han enfrontat 82 vegades en partit oficial, esdevenint el derbi més repetit de la història del club gracienc. A Tercera, 56 enfrontaments, amb un balanç de 27 victòries, 14 empats i 15 derrotes, amb 117 gols marcats i 80 d'encaixats. La temporada passada al Nou Sardenya, derrota 1-2 que trencava amb 7 triomfs consecutius i 19 anys sense perdre amb els de La Verneda.


L'any passat, mal partit escapulat i derrota justa contra un molt bon Júpiter
FONT: BTV Esports




ESTADI:


NOU SARDENYA (Camèlies 42 - Vila de Gràcia)
Diumenge 2 octubre, 18h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.


FOTO: 'Vamos, escapulados!'


FONT: Google Maps



Temps previst per a diumenge a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)

FONT: Eskapulats

FONT: BTV Esports


Horaris jornada 7:

FONT: FCF.cat


Agenda equips CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat