dissabte, 24 de setembre del 2016

Ascó 1 - Europa 1; reacció in extremis

Un gol de Denis Coch al '93 i les aturades de Boison han salvat un punt a Ascó
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha salvat un punt a última hora en la visita a Ascó (cinquè empat en cinc visites al municipal asconenc), i ha gaudit el revers de la moneda que li va tocar viure 6 dies abans. Un gol salvador de Denis Coch al minut 93 i les grans intervencions del porter Boison han certificat un 1-1 que deixa sensacions ben diferents a les de l'empat contra el Manlleu: i és que avui ha estat el rival qui ha tingut les millors ocasions de gol, i l'Europa qui ha aprofitat a última hora una de les poques opcions de marcar, després d'una errada del porter rival. Amb els graciencs jugant amb 10 per una pol·lèmica expulsió de Rubi només començar la segona part, Osado ha avançat l'Ascó al minut 70 transformant un penal de Joel sobre Guiu. L'Europa hi ha cregut fins el final, i en el temps afegit, Fran Bea ha llençat directament una falta, la pilota se li ha escapat al porter, i Denis Coch, venint com un avió al costat de 3 jugadors escapulats més, ha rebentat la pilota al fons de la xarxa rematant sol a l'àrea petita. La celebració amb ràbia de tots els jugadors de l'Europa són el millor senyal, tot i que el balanç de 3 punts de 18 continua sent molt deficient.

Un cop completada la jornada de diumenge, l'Europa continua sent dissetè, amb els mateixos punts que ocupen les places de descens. Diumenge vinent a les 18h, derbi a casa davant el Júpiter.


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Santi Castillejo en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial FC Ascó

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 6ª jornada:


FONT: FCF.cat



FONT: BTV Esports



FONT: BTV Esports



FONT: BTV Esports