divendres, 23 de setembre del 2016

Prèvia Ascó - Europa; creieu-vos-ho i feu-nos creure!

L'Europa busca el primer triomf a la lliga... i el primer en 5 mesos a domicili
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Quan portes 5 setmanes fent pràcticament la mateixa prèvia, poc més es pot afegir. El cert és que l'Europa afronta el partit al camp de l'Ascó com ho ha fet en les jornades anteriors. Però amb això no n'hi ha prou. Els 2 punts sumats de 15 possibles són un balanç terriblement pobre per a una plantilla com aquesta, i com deia Fran Bea després del partit contra el Manlleu, miracles com el de l'any passat passen un cop a la vida. Així doncs, arriba l'hora d'acabar amb excuses, faltes de tensió i sentiments derrotistes, i posar els cinc sentits amb un únic objectiu: guanyar d'una vegada per totes i demostrar als que ja donen per mort aquest equip que estan ben equivocats.

Abel Rita va marcar l'any passat a Ascó
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'evolució de joc dels últims partits convidaria a pensar que l'objectiu és possible, però a ningú se li pot escapar que davant hi haurà un rival amb les mateixes intencions, i una estadística per trencar: l'Europa no ha guanyat mai a Ascó. Tampoc hi ha perdut, és cert. Però un altre empat, abans de jugar el partit, semblaria un botí insuficient. Per molt que encara no hagis sumat ni un sol punt encara com a visitant. De fet, dissabte es compleixen 5 mesos de l'últim triomf fora de casa (Palamós 2-3, 24 d'abril). Ja vindria sent hora de trencar aquesta estadística...

Javi Navarro es va lesionar al turmell dimecres i és dubte
(FOTOS: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, Albert Poch té les baixes segures dels lesionats Javi IglesiasÀlex Cano i Dani Márquez. Per si tot això fos poc, també té els dubtes de Fer (encara amb molèsties), Uri (per un cop a les costelles) i Javi Navarro, que es va lesionar al turmell dret en l'entrenament de dimecres.


EL RIVAL:

FOTO: Ebre digital

Després de fer una mala temporada la passada campanya, el campió de lliga de fa 2 anys vol recuperar pes en el grup català de Tercera. Per fer-ho, l'Ascó ha iniciat un nou projecte que lidera Santi Castillejo a la banqueta. Al bloc de jugadors que ja hi eren (Argilaga, Artur Gòdia, Socias, Víctor Bertomeu, el davanter Andreu Guiu...) se'ls han afegit futbolistes amb passat recent a Segona B, com Sergi Masqué (Cornellà), Héctor Rodríguez i Jonathan Toledo (Hospi), o l'ex-davanter de Sabadell, Hospi o Lleida Juan Antonio Osado. L'equip de la Ribera d'Ebre ha perdut homes de trajectòria com Asier Eizaguirre, Virgili, Cristino, Edu Vives o el mateix Joel Coch, ara escapulat. Desè amb 7 punts, l'equip de la Ribera d'Ebre busca la regularitat que de moment no ha tingut en aquest inici de lliga.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Manlleu
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De cara a aquest partit, Santi Castillejo no pot comptar amb el lesionat José Ramón

 Santi Castillejo ha pres el relleu de Miguel Rubio a la banqueta de l'Ascó
(FOTO: UEOlot.com)


PRECEDENTS:

Cal afegir la victòria 1-0 a casa de la temporada passada
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Ascó s'han enfrontat en 9 ocasions en partit oficial (8 de lliga + 1 de Copa Catalunya), amb un balanç de 3 victòries, 5 empats i 1 única derrota, 13 gols marctas i 10 d'encaixats. Els 4 precedents jugats al municipal d'Ascó han acabat amb empat.

L'any passat, empat 1-1. Totes les visites a Ascó han acabat amb empat
(FONT: BTV Esports)




ESTADI:

MUNICIPAL ASCÓ (Carretera Mora-Flix s/n - 43791, Ascó).
Dissabte 24 setembre, 18h.
10 euros General. 
Gratis Socis FC Ascó. 

FOTO: 'Vamos, escapulados!'


FONT: Google Maps


Temps previst per a dissabte a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)


Horaris jornada 6:

FONT: FCF.cat


Agenda equips CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat