dilluns, 19 de setembre del 2016

Europa 1 - Manlleu 1; hem trepitjat merda

Un gol desafortunat al minut 87 ha deixat sensació de derrota a un Europa indolent
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Quan tot surt malament, sempre pot anar pitjor. L'Europa ha tornat a ensopegar a casa als últims minuts, en un partit que no ha sabut matar a temps per assegurar els 3 punts. Els nois d'Albert Poch han empatat 1-1 amb el Manlleu, en un altre partit on les sensacions no han estat dolentes, però on s'ha tornat a perdonar al rival. L'equip s'ha avançat amb un gol a l'últim suspir de la primera part de Javi Navarro (que després dels minuts a Olot, avui debutava al Nou Sardenya i com a titular). Era la primera vegada en 405 minuts de lliga que l'equip es posava pel davant en el marcador, i també ha estat la primera diana del campionat a casa. La millora en els automatismes ofensius no s'ha traduït en més gols, i quan tot semblava encaminat cap al triomf per la mínima, una jugada desafortunada en què a Boison se li ha escapat la pilota de les mans, l'ha aprofitat Trulls per marcar l'empat al minut 87. Un empat insuficient per a tots dos equips, però que deixa un pitjor regust als graciencs. Curiosament, però, el punt serveix per sortir del descens i situar-se 17è, amb un pobre balanç de 2 punts de 15 possibles. Dissabte vinent a les 18h no hi ha excusa que valgui, en la visita al camp de l'Ascó.


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Minuts després del partit, el tercer capità escapulat, Fran Bea, feia autocrítica als micròfons del programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa

Aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Miquel Muñoz en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial AEC Manlleu

-Galeria imatges (Fran Capell)

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu
-La Xarxa

-L'Independent de Gràcia


Resultats 5ª jornada:


FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports

FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports



FONT: Youtube Cerdanyola FC