dilluns, 18 de gener del 2016

Europa 1 - Prat 1; empat agredolç

Guzmán (aquí lluitant amb l'ex-Europa Javi Lara) ha avançat l'Europa, però el Prat ha empatat de falta al tram final
(FOTO: Flickr Nicolás Arlanzón)

Gran punt davant el líder intractable... però que haurien pogut ser 3. Però també hauries pogut perdre al tram final. Però la feina dels escapulats per contrarrestar el rival ha estat de 10. Però el play-off torna a estar a 5 punts. Però el salt endavant respecte al partit de la 1ª volta és evident. Però... 

Europa i Prat han empatat 1-1, en un xoc de dobles lectures, i que manifesta una realitat inqüestionable: quan dos equips creuen que haurien pogut guanyar, i tots dos tenen part de raó, serà perquè la igualtat ha estat molt gran i l'empat acaba sent el resultat més just, si és que existeix la justícia en l'esport. Sigui com sigui, els homes d'Albert Poch han continuat en la bona línia de les darreres setmanes i han tornat a ser un equip seriós, sòlid, equilibrat i que ha plantat cara al líder. En un partit bastant tancat i de poques opcions de gol, els escapulats s'han avançat al minut 39, quan han robat una pilota en la sortida del Prat, i Abel Rita ha fet una assistència genial de taló per que Guzmán afusellés Toni Texeira. Al minut 74, però, Nacho Del Moral ha empatat en un magistral llençament de falta per tot l'escaire. Al final, cinquè partit aquesta temporada en què l'Europa s'avança en el marcador a casa però acaba deixant escapar punts. Amb l'empat, l'equip d'Albert Poch torna a pujar una posició a la classificació i ja és vuitè amb 30 punts, però el play-off s'allunya fins als 5 punts de desavantatge. Diumenge vinent a les 12h, nou partit a casa, davant un rival en descens: el Morell. 


Al final del partit, Pedro Dólera ha rebut l'homenatge de la penya Eskapulats
(FOTOS: Flickr Nicolás Arlanzón)

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Pedro Dólera, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-Galeria d'imatges (Nicolás Arlanzón)
-Galeria d'imatges (Fran Capell)

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 21:


 FONT: FCF.cat

Montañesa - Masnou


FONT: BTV Esports

Sabadell B - Júpiter


FONT: BTV Esports

St. Andreu - Palamós


FONT: BTV Esports


Triomf patit del juvenil A contra el cuer
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B continua la maledicció dels empats, i ja en van 7 de seguits: el filial escapulat ha empatat 1-1 amb La Llàntia, i cau una plaça més, fins a la cinquena posició, amb 30 punts, a 6 dels colíders Montcada i Premià. L'Europa juvenil ha guanyat 2-1 al Gironès-Sabat, i és dotzè amb 22 punts. I l'Europa femení ha trencat la ratxa de victòries consecutives amb una derrota per 2-0 a Pallejà, caient així a la setena plaça, amb 18 punts.