dijous, 14 de gener del 2016

Així juga el Prat

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Dijous és dia de repassar el rival de l'Europa de la pròxima jornada. En aquest cas, ben especial: el líder, i l'equip de molts ex-Europa que tornen per primer cop al Nou Sardenya des de la seva marxa (conversa amb els 5 campions de Catalunya en aquest article), començant pel tècnic Pedro Dólera. Un equipàs de luxe que només ha perdut un partit en tota la lliga, acumula 15 jornades invicte i és el gran favorit per ser campió. Repassem el Prat de Dólera a través del seu últim partit com a visitant, fa dues jornades al camp del Terrassa; i li afegim també un partit com a local, el de la 4ª jornada davant el Manlleu, on es veuen clarament reflectits dos dels signes d'identitat ben coneguts del conjunt potablava: intensitat brutal i el perill en les jugades d'estratègia. De la plantilla, sense secrets a descobrir: des del porteràs Toni Texeira (que finalment sí podrà jugar), fins al perill en el joc aeri de centrals com MurilloRicarte o Aitor Lario, profunditat per bandes de Fede Bessone o Albarrán, l'equilibri a un mig de camp de luxe amb homes com Putxi, Javi Lara, Jaime Fuentes o Charly Ruiz, punyals als extrems com Ignacio o Nacho Del Moral, i artilleria pesada al davant, amb homes com Sascha, Elhadji o Jordi Sánchez. Un equipàs ideal per que l'Europa posi a prova i reivindiqui també el potencial de la plantilla escapulada...

FONT: La Xarxa


FONT: La Xarxa


FONT: La Xarxa

I aquest és l'onze inicial del Prat en el darrer partit davant el Morell:

FONT: twitter AE Prat


DÓLERA A LA XARXA: "NO HE ENTRENAT MAI AL NOU SARDENYA COM A RIVAL"



El tècnic, entrevistat als estudis centrals de La Xarxa a Barcelona
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'entrenador pratenc ha passat també pels estudis de La Xarxa de Comunicació Local, en una entrevista al programa 'Esports en Xarxa' de Joan Barberà centrada en el retorn del tècnic al Nou Sardenya:

(FONT: La Xarxa)


LI RETIREN LA VERMELLA AL PORTER DEL PRAT TONI TEXEIRA

Aturada espectacular de Toni Texeira en el partit al Nou Sardenya de l'any passat
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El Prat ha fet el primer gol del partidàs de diumenge. El club potablava va recórrer la targeta vermella directa que va veure diumenge passat el seu porter Toni Texeira, i el Comitè de Competició li ha donat la raó. Segons el comunicat publicat al web de la Federació Catalana, el vídeo presentat pel Prat demostra un "error material manifest" (expressió bastant ambigüa, certament), i per això deixen sense efecte la vermella, que Texeira havia vist per cometre un penal fent caure un davanter que quedava sol davant porteria (minut 2'15" d'aquest vídeo). Així doncs, el líder de la classificació simbòlica del Zamora podrà defensar la porteria potablava davant l'Europa, afegint un altre alicient més a una matinal plena d'emocions i grans noms del grup català de Tercera.

Fotocaptures de la jugada del penal xiulat a Texeira, diumenge passat; penal i expulsió? O piscina?
(FONT: La Xarxa)

Article del reglament FIFA vigent per a aquesta temporada 2015-2016
(FONT: FIFA.com)



NOU EMPAT DEL FILIAL

Ensopegada d'un filial que empalma 6 empats
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Per cert, canviant de tema, l'Europa B va sumar ahir el sisè empat consecutiu a la lliga, en el partit ajornat en el seu dia davant el Montcada jugat al Nou Sardenya (1-1, amb gol del recuperat Lozano). Amb l'empat, el filial escapulat cau a la quarta plaça amb 29 punts, a 7 ja del líder Premià. Diumenge a les 17h, nou partit a casa, contra La Llàntia.