dilluns, 2 de març del 2015

Palamós 1 - Europa 2; reacció d'aspirant

L'Europa ha tornat a remuntar un marcador en contra i ha guanyat terreny a tots els rivals directes
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Tercera victòria consecutiva a la lliga i quarta comptant també Copa Catalunya; onzena jornada invicte en el campionat; segona setmana consecutiva remuntant un gol en contra... les xifres expliquen a la perfecció la millor ratxa en tota la temporada d'un Europa que sembla arribar molt endollat a un tram complicat i decisiu del calendari. Els homes de Pedro Dólera s'han sobreposat a les moltes baixes i al gol inicial d'Axel Vizuete al minut 5, i han tornat a remuntar de manera molt merescuda: primer amb un gol d'Alberto en un cop de cap rematant una falta servida per Padilla; i a la segona part, amb una altra diana del pitxitxi escapulat Ignacio Rosillo, en una nova assistència de 'Màgic' Nils. Un partit que hauria pogut acabar amb una victòria més àmplia, per les moltes opcions de gol escapulades, però també en empat si el Palamós hagués transformat un parell de bones opcions al final. El jugador del filial Guillem Josa ha tornat a tenir uns minuts al tram final, i Javi Lara ha vist la cinquena groga i es perdrà el partidàs de diumenge al Nou Sardenya contra el seu ex-equip, el Prat.

La jornada ha estat rodona, perquè cap dels altres 3 equips de play-off ha aconseguit el triomf: derrotes de la Pobla de Mafumet i el Rubí, i empat de l'Ascó, que deixen l'Europa ja a només 2 punts de la segona plaça (que ocupa la Pobla) i a 3 del líder Ascó. A més, els graciencs obren un forat de 5 punts respecte al quart (Rubí), i de 8 punts sobre els primers equips que queden fora de play-off (Prat i Terrassa).

FONT: BTV Esports (Pablo Agudo / Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

-Al programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, hem parlat amb el pitxitxi de l'Europa, Ignacio Rosillo, que avui ha fet el gol del triomf:

FONT: La Xarxa

Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

El parTUIT de la grada:

FONT: twitter

Resultats 26ª Jornada:

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B ha empatat 3-3 amb el Trinidad i es manté segon, però ara ja amb 10 punts de desavantatge respecte el líder Fontsanta-Fatjó; el juvenil A ha guanyat 1-2 a Mollet i continua desè, amb 35 punts; i el femení A ha empatat sense gols amb el Barça B i cau a la cinquena plaça, amb 30 punts.