dimarts, 17 de març del 2015

Presentada la final de Copa Catalunya

Les autoritats, al balcó de l'Ajuntament de la Vila de Gràcia
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Aquest migdia s'ha presentat a l'ajuntament de la Vila de Gràcia la final de Copa Catalunya que enfrontarà l'Europa i el Girona, el pròxim dimecres 25 de març a les 21h. L'acte ha estat presidit per la Regidora de districte, Maite Fandos, el Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Iván Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. Han representat l'Europa el president Guillaume De Bode, l'entrenador Pedro Dólera, i el capità Àlex Cano.  El president del Girona, Francesc Rebled, i el director esportiu, Quique Cárcel, han pres part en l'acte en nom del club de Montilivi. També hi eren presents, entre molts altres, l'àrbitre del partit, José Emilio Sánchez Aparicio, el president de la UFEC, Gerard Esteva, o la dissenyadora que ha creat el cartell de la final, Maria Picassó.


Cano i Dólera, a la Sala de Plens del Districte de Gràcia
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Davant una gran presència mediàtica, els representants escapulats han expressat la gran il·lusió que es viu al club gracienc per aquesta final i la possibilitat de guanyar el tercer títol, després dels de 1997 i 1998. Així, han fet una crida a tota la Vila de Gràcia i als aficionats del futbol català per que omplin el Nou Sardenya dimecres de la setmana vinent. Segons ens ha explicat el president escapulat Guillaume De Bode, a dia d'avui ja s'han venut unes 1.200 entrades del cantó escapulat en el període reservat a socis, que es tanca el pròxim diumenge. Recordem que els socis escapulats poden adquirir 4 entrades per carnet, a un preu de 5 euros la general (gols o lateral), i 10 la tribuna. Des d'avui mateix també poden comprar entrades els aficionats que no siguin socis de cap dels dos finalistes, a 10 euros general i 15 tribuna. Les entrades per al públic de l'Europa es poden comprar a oficines de l'estadi Nou Sardenya (c/ Secretari Coloma 140), de dilluns a divendres d'11h a 14h i de 17h a 20h, o el cap de setmana a les taquilles de l'estadi (recordem que aquest dissabte a les 18h l'Europa rep el Rubí en partit de lliga).


Gran expectació mediàtica a la presentació de la final
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Aquestes són les entrevistes amb De Bode, Dólera i Cano que ha fet el periodista de La Xarxa Guillem Barquin:







FONT: La Xarxa

I aquestes són també les entrevistes a Francesc Rebled, Quique Cárcel i Andreu Subies:





FONT: La Xarxa

  FONT: La Xarxa


  FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


PROGRAMA ESPECIAL A RÀDIO GRÀCIA

Foto de família abans del programa especial de Ràdio Gràcia sobre la final de Copa Catalunya
(FOTO: twitter Carles Salat)

El programa '100% Europa' que presenta Aran Solé cada dilluns al vespre a Ràdio Gràcia va fer ahir un programa especial de dues hores, dedicat en bona part a parlar de la gran final del pròxim 25 de març. Entre els molts participants a la tertúlia, el tècnic Pedro Dólera i els capitans Àlex Cano i Alberto González, que van donar les seves impressions prèvies a la final, però deixant clar en tot moment que ara mateix només tenen al cap el partit de lliga del pròxim dissabte a les 18h al Nou Sardenya davant el Rubí. També van participar l'historiador Ramon Vergés, el cineasta Carles Balagué, o els membres de l'Agrupació Europeista Tomás Santiago i Josep Beltri, Ramon Ortiz de la penya Eskapulats, o Eduard Garreta d'Arrels Europeistes.



FONT: Ràdio Gràcia


L'EUROPA - GAVÀ ES JUGARÀ DIUMENGE TARDA PER LA FINAL


FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Segons ha anunciat el web oficial de l'Europa, el partit de la jornada 30 de lliga entre l'Europa i el Gavà del pròxim diumenge 29 de març canvia l'horari. En lloc de jugar-se a les 12 del migdia, el partit es disputarà a les 18h, per tal que els futbolistes escapulats puguin guanyar unes hores de recuperació després de la final de Copa Catalunya de 4 dies abans. A més, no hem d'oblidar que la nit de dissabte a diumenge s'avança l'hora, de manera que, com s'acostuma a dir popularment, dormirem una hora menys. Serà el segon partit consecutiu de lliga al Nou Sardenya que es jugui fora de l'horari habitual, ja que recordem que aquest pròxim cap de setmana, l'Europa-Rubí s'avança a disssabte a les 18h, també per guanyar unes hores de descans i recuperació, a 4 dies de la disputa de la gran final contra el Girona.


DE BODE A L'EDICIÓ ANGLESA DE L'SPORT: "L'OBJECTIU HA DE SER LA SEGONA A"

L'edició anglesa de l'Sport ha entrevistat el president de l'Europa
(FOTO: www.sport_english.com)

La versió anglesa del web del diari Sport ha publicat una entrevista amb el president de l'Europa Guillaume De Bode, on parla de la final de Copa Catalunya. En l'article que signa el periodista Harry De Cosemo, es fa una introducció històrica per situar els lectors sobre els inicis del club gracienc, amb especial atenció a la seva participació en les primeres temporades de la lliga espanyola, així com les finals de Copa Catalunya de 1997 i 1998. El president escapulat parla sobre la influència del futbol holandès a casa nostra i en el model de joc que vol utilitzar l'Europa, i destaca el projecte a llarg termini que encapçala Pedro Dólera, i tota la feina amagada de tècnics i jugadors que moltes vegades no és prou valorada de portes enfora. De Bode qualifica el partit contra el Barça B de quarts de final com un dels millors que ha vist en anys, destaca el concepte global de club i el pes del futbol base, i assegura que l'objectiu del club ha de ser jugar a Segona A.