dilluns, 16 de març del 2015

Pobla de Mafumet 1 - Europa 2; de cap al triomf!!

Bogeria amb el gol de Cano al minut 95! L'Europa es nega a abandonar la lluita pel títol
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Dos gols de cap han servit per guanyar al camp del fins avui líder. L'Europa ha fet un partit treballadíssim a la Pobla de Mafumet, ha salvat un contratemps tan important com la lesió de Rafa Leva 5 minuts abans de començar el partit, i ha tornat a derrotar l'equip tarragoní per deixar ben clar que no té cap intenció de renunciar a la lluita pel títol. Els escapulats han sortit a jugar de tu a tu al líder a terres tarragonines, i s'han avançat amb una centrada mil·limètrica d'Ignacio que Poves ha rematat de cap al fons de la xarxa. Era el sisè gol de Poves, que atrapa Ignacio en el pitxitxi escapulat en lliga. Mica en mica el partit s'ha anat igualant, però l'avui porter debutant escapulat Sergio Fernández ha fet un gran paper quan ha hagut d'intervenir.

El debutant Sergio ha cobert amb garanties la baixa de Rafa Leva a l'escalfament

Javi Lara hauria pogut sentenciar el partit amb una rematada fora, i al darrer minut de partit, Sergi Gestí ha empatat a boca de canó amb un fort xut. Però l'Europa ha deixat ben clar que no venia de turisme i en cap moment ha renunciat al premi que s'ha endut al minut 95: córner servit per Javi Lara, i el capi Àlex Cano salta més que ningú per enviar-la de cap i amb tota l'ànima al fons de la xarxa. Tercera diana del capità en lliga, totes de cap. Merescudíssima victòria per 1-2 que deixa els graciencs a 4 punts de la Pobla (però amb un partit menys), i a 5 del nou líder Ascó. Dissabte vinent a les 18h, el darrer partit abans de la final de Copa Catalunya, a casa contra el Rubí.

Resultats 28ª Jornada:

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B ha derrotat el líder per 1-0 i se situa ja a només 4 punts del Fontsanta-Fatjó; el juvenil A ha empatat 2-2 a Gavà i baixa a la vuitena plaça, amb 39 punts; i el femení A ha empatat 1-1 amb l'AEM Lleida i baixa a la sisena plaça, amb 34 punts.