dilluns, 2 de febrer del 2015

Castelldefels 1 - Europa 1; punt insuficient

La decepció de Rafa Leva simbolitza la de l'europeisme; pas enrere en un diumenge pèssim
(FOTO: Álex Gallardo / Gallardophoto)

Mal partit, resultat insuficient i victòries de tots els rivals. Aquest seria un resum ràpid d'un diumenge per oblidar per a un Europa que avui ha fet un pas enrere en les seves aspiracions a la lliga. A 3 dies de l'històrica semifinal de Copa Catalunya, l'equip gracienc ha sortit desconnectat, ha regalat la primera part davant un Castelldefels ben plantat però tímid, i després no ha tingut temps ni capacitat de reacció a la segona part per aixecar el partit. Una rematada llunyana de Padilla i una altra a boca de canó de Poves han estat el pobre rèdit ofensiu a la primera part d'un equip mancat de gana i agressivitat fins al tram final, i que s'ha vist per darrere en el marcador a un minut del descans, en un nou gol encaixat a pilota aturada. Amb el gol de cap de Javi Calvo rematant una falta lateral, l'Europa ha espavilat finalment a la segona meitat. Després d'un primer avís en un cop de cap de Poves que ha sortit fregant el travesser, l'empat ha arribat al minut 16 de la represa: genial assistència de vaselina de Nils, Camacho trenca el fora de joc i remata, i el rebuig del porter cau a peus d'un oportunista Ignacio Rosillo que marca a plaer. Quart gol de l'extrem escapulat, que està en ratxa en els darrers partits a domicili. En la darrera mitja hora l'Europa ho ha provat en accions de Camacho o xuts llunyans de Padilla, i ha patit en una falta lateral dels locals que ha estat ben a prop de significar el 2-1. Ja en temps afegit, Padi ha rematat fora un lliure indirecte dins de l'àrea que hauria pogut salvar els mobles a última hora. Al final, però, decebedor empat a un, que deixa l'equip a 7 punts dels colíders Ascó i Pobla, i amb el Terrassa ja a només 3 punts per darrere. En 7 dies, l'equip ha perdut pràcticament tots els punts recuperats a l'inici de 2015. Les úniques notes positives de diumenge, el retorn de Javi Sánchez, i que l'equip amplia a 9 les jornades que fa que no perd. Això sí, ha desaprofitat també una ocasió històrica per igualar el rècord de 5 victòries consecutives a domicili.

Aquesta setmana, doble cita al Nou Sardenya: dimecres a les 20h, oportunitat per classificar-se per a la tercera final de Copa Catalunya de la història del club, i per recuperar les bones sensacions, davant tot un Segona divisió: Europa-Sabadell. I diumenge a les 12h, també a casa, visita d'un Masnou que acumula 6 derrotes seguides a la lliga. Obligat guanyar sense excuses.

*(Hem pogut seguir el partit íntegrament gràcies a la retransmissió en streaming de Castelldefels TV)

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Tot just en acabar el partit, encara sobre la gespa dels Canyars, el periodista de Ràdio Marca Barcelona Toni García Bernardo parlava breument amb l'escapulat Roberto Camacho, que admet que l'equip avui s'ha deixat 2 punts a Castelldefels:

FONT: Ràdio Marca Barcelona

Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

El parTUIT de la grada:

FONT: twitter

Resultats 22ª Jornada:

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B va empatar 1-1 al camp del Llevant Les Planes i continua segon, però ara ja a 8 punts del Fontsanta-Fatjó; el juvenil A va tornar a sumar una golejada, 6-0 davant el cuer Blanca Subur, i continua desè, amb 28 punts; i el femení A ha empatat 1-1 amb el Seagull i cau a la sisena plaça, amb 26 punts.