dilluns, 9 de febrer del 2015

Europa 1 - Masnou 0; llar, dolça llar

Camacho ha decantat el partit amb el seu cinquè gol; l'Europa guanya a casa 3 mesos després
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Tres mesos després, l'Europa ha tornat a guanyar a casa en partit de lliga. I dos mesos després, ha tornat a marcar com a local en el campionat. En una de les setmanes més carregades i complicades a priori en tot aquest període de temps, l'equip escapulat s'ha pogut treure de sobre les males ratxes, i ha sumat 3 punts molt importants per mantenir les opcions en les lluites de la zona alta de la classificació. Malgrat la fatiga acumulada pel partit de dimecres contra el Sabadell de Copa Catalunya, l'equip de Pedro Dólera ha substituït clarividència per empenta, i ha acabat guanyant per la mínima un partit que hauria pogut acabar en golejada, per ocasions desaprofitades. L'Europa ha tornat a fallar fins i tot un nou penal, el segon que li aturen a Javi Lara en 15 dies i el tercer dels 5 llençats pels jugadors graciencs en aquesta lliga. Després de tot un reguitzell d'ocasions d'Ignacio, Poves, Padilla, o Cano, ha estat un dels homes de refresc a la segona part qui ha decantat el partit: al minut 77, gran jugada de Nils, que assisteix Camacho dins de l'àrea, per que aquest controli i es giri ràpidament, culminant l'acció amb un fort xut creuat lluny de l'abast de Pociello. Cinquè gol en lliga de Camacho, que ja és co-pitxitxi escapulat al campionat amb Javi Sánchez i Poves, i posava fi així a 262 minuts sense que l'Europa marqués a casa en partit de lliga. El Masnou ha tingut un parell d'opcions per empatar (un travesser inclòs en temps afegit), però al final els 3 punts s'han quedat a la Vila de Gràcia. Les males notícies, l'inexplicable expulsió de Padilla i la cinquena groga d'Alberto, que impediran tots dos futbolistes jugar diumenge vinent al camp del Sabadell B.

FONT: twitter Pedro Dólera

Amb el triomf, l'Europa atrapa el tercer (el Rubí), escurça fins als 5 punts la distància amb l'Ascó (que ara és segon), i continua a 7 punts de la Pobla de Mafumet (que recupera el lideratge de Tercera). A més, els escapulats tornen a deixar el cinquè (el Terrassa) a 5 punts més el goalaverage. Jornada, doncs, prou rodona.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:


FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Just després del partit, al programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona han entrevistat el davanter escapulat Àlex Poves:

FONT: Ràdio Marca Barcelona


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Futbolcatalunya
-L'Esportiu
-El Travesser



El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 23ª Jornada:

FONT: FCF.cat

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B ha tornat a guanyar, 4-2 al Pastrana Baix Carmel, i continua segon a 8 punts del Fontsanta-Fatjó; el juvenil A va guanyar 0-3 a Mataró i continua desè, amb 31 punts; el femení A no jugava aquest cap de setmana.