dilluns, 23 de febrer del 2015

Europa 2 - Vilafranca 1; remuntada contra tot

L'equip ha superat un gol en contra, una expulsió i 6 baixes, i se situa tercer a 5 punts dels colíders
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Davant d'una muntanya d'adversitats, l'Europa ha tret casta i fe per sumar el segon triomf consecutiu i avançar fins a la tercera plaça de la classificació. Ni les 6 baixes, ni l'expulsió de Putxi, ni el gol en contra de Josep Díez a la primera meitat han fet llençar la tovallola a un conjunt que avui només comptava amb 13 jugadors del primer equip, i que ha vist cóm debutaven un futbolista del filial (Guillem Josa) i un altre del juvenil (Ignasi Gutiérrez 'Guti'). En un partit més pràctic que vistós, els homes de Pedro Dólera han completat a la represa la segona remuntada de la temporada, amb un parell... de gols de cap. Al minut 54, Javi Lara ha canviat el seu rol de llençador de córners pel de rematador de cap, i ha establert l'1-1 a centrada de Nils. Quart gol en lliga del cervell de l'Europa. I al minut 76, novament Nils ha penjat una pilota a l'àrea per que l'enratxat Ignacio (que havia entrat 11 minuts abans) rematés de cap al fons de la xarxa en un salt prodigiós i marcant perfectament els temps. Cinquè gol al campionat de l'extrem escapulat. Tot i quedar-se amb 10 homes just 1 minut després, l'equip ha sabut mantenir l'avantatge en el darrer quart d'hora, i prolongar a 10 les setmanes invicte. Gràcies a l'empat del Rubí, l'Europa puja a la tercera plaça amb 43 punts, i retalla el desavantatge respecte als ara colíders Pobla de Mafumet i Ascó, que queden 5 punts per sobre. Diumenge vinent a les 16:30h, complicada visita a Palamós.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

El parTUIT de la grada:

FONT: twitter

Resultats 25ª Jornada:

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B ha empatat 4-4 al camp del Sant Pere Nord i es manté segon a 8 punts del líder Fontsanta-Fatjó, que també ha empatat. El juvenil A també ha empatat, 1-1 a casa davant el Gironès-Sabat, i continua desè, amb 32 punts; el femení A ha caigut 4-1 al camp del líder Levante Las Planas, i és quart amb 29 punts.