divendres, 6 de febrer del 2015

Europadístiques Copa Catalunya (Semifinals)


FOTO: 'Vamos, escapulados!'


Minuts jugats:

FONT: 'Vamos, escapulados!'          

Gols:
FONT: 'Vamos, escapulados!'                                                                                                                  


Assistències:
FONT: 'Vamos, escapulados!'

Targetes:                                                      ç
                                                             *En vermell si comporta sanció per al pròxim partit


Expulsions a favor:      0

Expulsions en contra:  0               


Penals a favor: 00    

Penals en contra:   0    
     

Gols de falta:  0


Remuntades a favor:  1 (Del 0-1 al 2-1 vs. Castelldefels. Va acabar 2-2)
      

Remuntades en contra:  2 (Del 2-1 al 2-2 vs. Castelldefels // De l'1-0 a l'1-1 vs. Ascó)


Quan marca l'Europa?: 
FONT: 'Vamos, escapulados!'            

Quan encaixa l'Europa?: 
FONT: 'Vamos, escapulados!'            


CONCLUSIONS / CURIOSITATS:

Ignacio és màxim golejador (3) i assistent (2) de l'Europa, i pitxitxi absolut de la Copa Catalunya
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

*L'Europa ha arribat a la final eliminant 2 equips de Segona divisió (Sabadell i Barça B), 1 de Segona B (Espanyol B), i 2 de Tercera (el líder Ascó i el Castelldefels)

*Curiosament, ha guanyat els 3 equips de superior categoria sense encaixar cap gol (7 gols marcats, 0 encaixats); en canvi, va empatar amb els 2 rivals de la mateixa categoria (3 gols marcats i 3 d'encaixats).

*L'Europa feia gairebé 3 mesos que no guanyava a casa: l'últim triomf al Nou Sardenya va ser precisament en Copa Catalunya, el 12 de novembre (3-0 contra el Barça B en Copa Catalunya); la darrera victòria en lliga com a local va ser el 9 de novembre (2-1 contra el Peralada).

*A més, també feia gairebé 2 mesos que l'equip gracienc no marcava al Nou Sardenyael darrer gol havia estat el de Guzmán contra el Santfeliuenc al minut 85 d'aquell partit jugat el 6 de desembre.

*7 dels 10 gols marcats en Copa Catalunya han estat a la 1ª part dels partits.

*Ignacio Rosillo és el màxim golejador (3) i màxim assistent (2) de l'Europa en aquesta Copa Catalunya; a més, és pitxitxi absolut de la competició (llista completa de golejadors, a Tercera.cat)

*L'Europa acumula ja 215 minuts sense encaixar cap gol a la Copa Catalunya. El darrer va ser el de Virgili en el minut 55 del partit contra l'Ascó, el passat 17 d'agost.

*L'Europa no perd en Copa Catalunya des de l'11 d'agost de 2013, quan va caure en 1ª ronda de l'edició 2013-2014 al camp del Castelldefels per 2-0.

*Amb la participació dimecres dels joves del filial Josa i Torrentbója són 21 els jugadors escapulats que han participat en aquesta edició de la competició.

 El 'capi' Carvajal va aixecar les dues Copes Catalunya de 1997 i 1998
(FOTO: 'twitter @jordircdece)


*L'Europa jugarà la tercera final de Copa Catalunya de la història del club. Va guanyar les dues anteriors, en les finals contra el primer equip del Barça de 1997 i 1998.

*Feia 17 anys que l'equip gracienc no disputava la final d'aquesta competició.

*Si guanyés la final, l'Europa seria el tercer equip del palmarès de la competició que arriba a 3 títols. Només Barça (8) i Espanyol (6) superen els escapulats, que ara estan igualats amb 2 copes amb Nàstic, Lloret, Terrassa i Manresa.

*Europa i Girona s'han enfrontat 2 vegades abans en Copa Catalunya, amb un balanç d'un empat i una derrota per als graciencs: 1-3 en els vuitens de final de la temporada 2006-2007, i 0-0 en el triangular de  2ª ronda de la 1999-2000.

*En Copa Catalunya, els espectadors acumulats en 5 partits són 2.625, amb una mitjana de 525 per partit.

*En total, la xifra d'espectadors dels partits de l'Europa com a local aquesta temporada és de 8.485, amb una mitjana de 565.

*El tècnic Pedro Dólera va sumar ahir el seu partit oficial nº 230 a l'Europa (212 de lliga, 6 de play-off i 12 de Copa Catalunya), rècord absolut del club (l'anterior era Pep Moratalla, amb 190 partits en dues etapes)

*Dólera serà el tercer tècnic de la història de l'Europa en dirigir l'equip en una final de Copa Catalunya, després de Pep Moratalla i 'Tintín' Márquez.

*Si vols repassar la trajectòria de l'Europa en aquesta Copa Catalunya, ho pots fer en aquest enllaç.

Feia 2 mesos que el Nou Sardenya no cantava un gol i 3 que no veia un triomf escapulat 
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


L'EUROPA-SABADELL ÍNTEGRE, GRÀCIES A FUTBOLCATMEDIA


FONT: FutbolCatMedia

"Serà un dia que durarà anys", deia la pancarta dels Eskapulats a la porteria de Secretari Coloma en el partit del passat dimecres. L'Europa-Sabadell ha entrat a formar part de la història recent del club, i amb el temps s'acabarà convertint en peça de col·leccionista. Per això, res millor que poder-lo tenir de manera íntegra per tornar-lo a veure tantes vegades com vingui de gust. Això és possible gràcies a FutbolCatMedia, que l'ha penjat íntegrament a Youtube. Gran iniciativa, i confiem que la final del pròxim 25 de març davant el Girona sigui igual de memorable per la història de l'Europa...