divendres, 13 de febrer del 2015

El Sabadell B - Europa, pendent de nova data

FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat

Cap de setmana atípic per al primer equip de l'Europa, a causa de la vaga anunciada pel president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies el passat dimarts, en protesta per les mesures fiscals del govern estatal que amenacen l'actual model de futbol base i amateur de casa nostra. Sense partits ni entrenaments, tècnics i jugadors gaudiran de dos dies festius per dedicar a famílies, parelles i amics, tal i com exemplifica el capità Àlex Cano en un magnífic article a Tercera.cat escrit per Roger Sánchez, Carles Garcia i Carlota Martí. A dia d'avui, no hi ha data establerta per la disputa del partit al camp del Sabadell B que s'havia de jugar diumenge, però sembla evident que haurà de ser entre setmana, degut a la manca d'espais al calendari. Si els dos clubs no es posen d'acord, seria la Federació qui establiria una data per que es jugui. En aquest enllaç de Ràdio Sabadell (als 13'20"), el tècnic del Sabadell B Toni Rodríguez ha explicat que el filial arlequinat jugarà un amistós per no perdre ritme de competició.

FONT: La Xarxa

A tot això, segons explica Futbolcatalunya, dilluns es farà la reunió entre Federació, Europa i Girona per decidir la seu de la final de Copa Catalunya del pròxim 25 de març. Segons aquesta informació, tot apunta que, si el club escapulat solventa un problema d'enllumenat, el Nou Sardenya acolliria la gran final, tal i com demanava el tècnic Pedro Dólera instants després d'eliminar el Sabadell en semifinals.


PUTXI: "EL MEU PARE EM VOLIA REGALAR UNA MOTO, PERÒ JO VAIG PREFERIR UNA PILOTA"

FONT: BTV Esports

Coincidint amb aquest cap de setmana de vaga a la Tercera Divisió, a BTV han preparat aquest reportatge sobre un dels titulars indiscutibles de l'Europa aquesta temporada: Gerard Puigoriol 'Putxi'.