divendres, 3 de febrer del 2017

Prèvia Manlleu - Europa; orgulls ferits

L'Europa vol tornar a sumar de 3 en 3 a Manlleu
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Revàlida davant un rival directe per a l'Europa, després de patir la derrota més contundent dels últims anys. El conjunt gracienc visita el Manlleu amb una idea clara entre cella i cella: guanyar per oblidar el 0-5 contra l'Olot del passat diumenge i, de retruc, deixar enrere un rival directe i també la zona de descens directe. L'equip de Joan Esteva és ara quinzè amb 2 punts més que el Manlleu i amb 5 de marge respecte a les places fatídiques, i un triomf podria donar-li molt d'aire. A més, després de l'empat del partit de la primera volta, una victòria significaria guanyar el punt extra del goal-average directe. Motius de sobra per sortir a mossegar del primer minut fins a l'últim.


L'equip vol treure's el mal regust de la derrota contra l'Olot
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El 0-5 contra el líder va fer mal, però al cap i a la fi, sumes exactament els mateixos punts que si perds 0-1. I el cert és que la primera meitat de l'Europa contra l'Olot va ser molt bona, amb l'únic però de sempre: la falta de gol. L'equip suma ara 151 minuts sense marcar des de la diana de Gonzalo a Vilafranca, i haurà de millorar la pèssima xifra de 14 gols marcats en 23 partits. 


Sergi Aguilar, el darrer fitxatge del mercat d'hivern
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, Joan Esteva continua amb les 3 baixes de la setmana anterior: els lesionats Javi NavarroJoel CochÉric Reverter. Es podria estrenar a la convocatòria el nou porter escapulat, Sergi Aguilar, fitxat aquesta setmana per cobrir la marxa de Moha.


EL RIVAL:

El Manlleu, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Dissetè amb 23 punts, el Manlleu lluita pel mateix objectiu que l'Europa ara mateix: evitar el descens. Els homes de Miquel Muñoz només han guanyat 1 dels últims 7 partits, i dissabte passat van perdre 4-0 al camp del Santfeliuenc, i l'Europa haurà de saber jugar amb l'angoixa que això pugui provocar en l'equip osonenc. Igual que els graciencs, als manlleuencs els està costant materialitzar les seves ocasions, i ara fa 308 minuts que no marquen. A més, són el tercer equip més golejat de la lliga, amb 35 dianes rebudes en 23 partits. Compte, però, perquè a casa el Manlleu s'està fent prou fort, i des que va perdre els dos primers partits com a local, ja no ha tornat a caure en el municipal del Passeig del Ter: l'últim equip que va guanyar a Manlleu va ser el Santfe, el 10 de setembre. Fa més de 4 mesos...

L'ex-capulat Manel Sala, etern malson gracienc
(FOTO: Viu El Manlleu)

De cara a aquest partit, Miquel Muñoz no pot comptar amb els lesionats Fredi, Jandro, Charly i Dan Coll, ni amb el central Albert Canal, sancionat.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen a l'Olot
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Si voleu fer-vos una idea de cóm juga el Manlleu de local, aquest és el seu últim partit a casa: el que el va enfrontar al Júpiter ara fa dues setmanes, emès a 'Futbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa ('Futbol En Joc')


PRECEDENTS:
Faltaria afegir l'empat 1-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Manlleu s'han enfrontat en 42 ocasions en partit oficial, amb màxima igualtat: 14 victòries de l'Europa, 15 empats i 13 derrotes, 59 gols a favor, i 52 en contra. L'empat de la primera volta va trencar amb una ratxa de 4 victòries seguides de l'Europa, que ha guanyat les dues últimes visites a Manlleu. Que en siguin tres diumenge al vespre...

En el partit de la primera volta, desafortunat empat 1-1 a última hora
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
MUNICIPAL MANLLEU
Passeig del Ter s/n. 
Diumenge 5 febrer, 16:30h.

  10 euros General.
  Gratis Socis AEC Manlleu.


FOTOS: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a Manlleu
(FONT: meteosat.com)


Partits jornada 24:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



El Femení A descansa aquesta setmana. El pròxim partit serà la setmana vinent a casa, contra l'Igualada.