divendres, 17 de febrer del 2017

Prèvia Júpiter - Europa; derbi d'urgències

Europa i Júpiter lluitaran per sortir de la zona baixa en un derbi de necessitats
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa visita diumenge a les 12h el camp del Júpiter, en un derbi en què els dos equips tenen més a perdre que a guanyar. I és que graciencs i els de La Verneda arriben al partit en una situació classificatòria força compromesa. L'Europa, que ja fa 4 jornades que no guanya, és ara quinzè amb 6 punts de marge respecte al descens directe, però amb només 2 d'avantatge respecte al setzè, que ara mateix baixaria hipotèticament pels descensos no compensats de Segona B. Per tant, l'objectiu continua sent el mateix que pràcticament tota la temporada: guanyar per intentar obrir forat respecte als equips perseguidors, i també per remuntar llocs a la classificació i evitar ensurts d'última hora. El drama del gol continua sent el gran compte pendent, i l'objectiu primordial a millorar en el tram final de campionat.


Javi Iglesias es perd partit per sanció
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Un home que pot ajudar a resoldre les mancances ofensives és el pitxitxi escapulat, Xavi Civil, que torna a l'equip després de sanció. En canvi, Joan Esteva perd dos homes per targetes: Fran Bea (expulsat diumenge), i Javi Iglesias (que va veure la cinquena groga). Tampoc poden jugar per lesió Joel CochRojas i Javi Navarro.


EL RIVAL:

L'Ascó, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Si l'Europa arriba al partit en situació delicada, el Júpiter encara es troba pitjor. Ara mateix els gris-grana són cuers, empatats a 21 punts amb Castelldeldefels i Manlleu. Els de Juanjo Garcia només han pogut guanyar un dels últims 13 partits, però curiosament va ser contra un dels equips de play-off, l'Ascó. De fet, les 4 victòries del Júpiter en aquesta lliga han estat a La Verneda. Així doncs, faran bé  els escapulats de no refiar-se gens ni mica dels gris-grana.

De cara a aquest partit, el tècnic Juanjo Garcia no pot comptar amb el sancionat Adri Escribano.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Júpiter
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Si voleu fer-vos una idea de cóm juga el Júpiter, aquest és el partit que el va enfrontar al Manlleu ara fa quatre setmanes, emès a 'Futbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa ('Futbol En Joc')


PRECEDENTS:

Faltaria afegir l'empat 1-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Júpiter s'han enfrontat en 83 ocasions en partit oficial, convertint-se en el derbi més repetit de la història del club gracienc. A Tercera, 57 enfrontaments, amb un balanç de 27 victòries, 15 empats i 15 derrotes, amb 118 gols marcats i 81 d'encaixats. La temporada passada a La Verneda, increïble remuntada escapulada: l'Europa perdia 3-0 al minut 15, però va acabar guanyant 4-5.

En el partit de la primera volta, desafortunat empat 1-1 als últims instants del partit:



En el partit de la primera volta, empat 1-1 a última hora
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
MUNICIPAL DE LA VERNEDA 
C/ de l'Agricultura 238 - La Verneda
Diumenge 19 febrer, 12h

 10 euros General.
 5 euros socis CE Europa.
Gratis socis CE Júpiter.

FOTO: jsarmientom.files.wordpress.com

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a La Verneda
(FONT: meteosat.com)

FONT: penyes CE Europa


Partits jornada 26:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



DIFÍCIL VISITA A LES BALEARS DEL FEMENÍ A

L'Europa va guanyar el Collerense per 3-1 en el partit de la primera volta
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)

El Femení A afronta aquesta setmana una visita complicada: diumenge a dos quarts d'una del migdia juguen al camp del Collerense balear. Les noies d'Álvaro Del Blanco, que fa 11 jornades que no perden, busquen un triomf que ara 3 jornades que se'ls resisteix. En el partit de la primera volta, les escapulades van guanyar 3-1.



FONT: FCF.cat