dilluns, 27 de febrer del 2017

Els gols de la jornada 27


FONT: FCF.cat / La Xarxa


JORDI CANO: "QUAN VAIG MARXAR, EM VAIG MARCAR AL CALENDARI EL PARTIT DE L'EUROPA"

Jordi Cano va marxar a mitja temporada buscant minuts; diumenge torna al Nou Sardenya amb el Castelldefels
(FOTO: Andrés Burgos)


Sense gairebé temps ni per respirar, i mirant d'oblidar ràpidament la derrota en temps afegit amb el Santfeliuenc, l'Europa ha començat ja a preparar el partit del pròxim diumenge davant el Castelldefels. Un partit en el que pensa de fa setmanes un dels homes claus en la recuperació de l'equip mariner (que ahir va sortir del descens amb el segon triomf consecutiu): Jordi Cano tornarà al Nou Sardenya només tres mesos després de deixar la disciplina de l'Europa, davant de la falta de minuts de què disposava. Amb només 136 minuts disputats amb l'equip escapulat, amb 4 partits i només una titularitat en lliga, el petit dels germans Cano va acceptar la proposta de Miki Carrillo, i ara s'ha convertit en una de les peces clau de la reacció groga. Ja suma 3 gols des que va debutar a finals de novembre, i afronta el partit amb la moral pels núvols, i havent recuperat les bones sensacions que el van fer marcar 18 gols l'any passat amb el Vista Alegre. 

En una entrevista al programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local (comença al minut 2' del player), el germà petit del capità de l'Europa reconeix que té moltes ganesde jugar aquest partit, i confia marcar el típic 'gol de l'ex' i guanyar al camp de l'Europa. Tant de bo no es compleixin els seus desitjos... 


FONT: La Xarxa


A tot això, el tècnic de l'Europa Joan Esteva ha explicat avui a BTV durant l'entrenament de l'equip que el vestidor vol donar-li una alegria a l'afició en el partit contra el Castelldefels. 

FONT: BTV Esports