divendres, 10 de febrer del 2017

Prèvia Europa - Ascó; de tres en tres

L'Europa vol tornar a guanyar 3 jornades després. Des del triomf a Vilafranca, els nois de Joan Esteva van caure 0-5 amb l'Olot i van empatar 1-1 a Manlleu, i ara han de guanyar davant l'Ascó per no complicar-se més la vida classificatòriament. Els escapulats encara mantenen 5 punts de marge sobre el descens directe, però a Segona B hi torna a haver dos equips catalans en zona de descens directe, i això podria fer que el quart i cinquè per la cua de Tercera acabessin baixant. Per tant, el partit de diumenge davant el quart classificat té una importància vital per començar a obrir forat amb la zona perillosa. Davant la importància del matx, el club ha engegat una campanya per que cada soci pugui portar dos acompanyants de manera gratuïta. Diumenge cal venir de tres en tres per poder sumar de tres en tres.


Rojas estarà 3 mesos de baixa per lesió
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Aquesta setmana ha estat novament dolenta pel que fa a les lesions: avui mateix han operat Joel Coch del menisc de la cama esquerra; una lesió que farà que es perdi el que resta de temporada. I també avui hem sabut que Rojas estarà uns 3 mesos de baixa per la lesió que va patir diumenge a Manlleu: esquinç i fractura de la cua de l'astràgal al peu esquerre, a més d'un despreniment ossi a la tíbia. També continua de baixa Javi Navarro, i fins a última hora no se sabrà si Èric Reverter ja està recuperat de la seva lesió i por tornar a l'equip. Una altra baixa serà Xavi Civil, per acumulació de targetes.


EL RIVAL:

L'Ascó, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Quart amb 42 punts, l'Ascó està sent un dels equips més sòlids del campionat. Només ha perdut 4 partits en tota la lliga, sent el segon millor equip del grup català de Tercera en aquest aspecte. Amb tot, acumula dues derrotes consecutives en els dos últims partits fora de casa: en tots dos casos, per la mínima, als camps del Júpiter i l'Olot.

De cara a aquest partit, el tècnic Santi Castillejo no pot comptar amb els lesionats Jordi Martí, Osado i Barrufet.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen a l'Ascó
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Si voleu fer-vos una idea de cóm juga l'Ascó, aquest és el partit que el va enfrontar al Granollers ara fa unes setmanes, emès a 'Futbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa ('Futbol En Joc')


PRECEDENTS:

Faltaria afegir l'empat 1-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Ascó s'han enfrontat en 10 ocasions en partit oficial (9 de lliga + 1 de Copa Catalunya), amb un balanç de 3 victòries, 6 empats i 1 única derrota, amb 14 gols marcats i 11 d'encaixats. Al Nou Sardenya, 3 triomfs i 1 derrota.

En el partit de la primera volta, empat 1-1 a última hora
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
NOU SARDENYA  
C/ Camèlies 42 - Vila de Gràcia
Diumenge 12 febrer, 12h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.

FOTOS: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)


Cada soci podrà portar a dos acompanyants de manera gratuïta
(FOTO: CEEuropa.cat)

FONT: Penya Eskapulats


Partits jornada 25:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



EL FEMENÍ REP L'IGUALADA

L'Europa rep l'Igualada diumenge a les 16h
(FOTO: Josep Maria Vintró / CEEuropa.cat)

El Femení A torna aquesta setmana, diumenge a les 4 al Nou Sardenya contra l'Igualada. Les noies d'Álvaro Del Blanco, que fa 10 jornades que no perden, busquen un triomf per tornar a enganxar-se de ple a la lluita pel play-off d'ascens a Primera. En el partit de la primera volta, les escapulades van empatar 2-2.


FONT: FCF.cat