*En vermell si comporta sanció per al pròxim partit

Expulsions a favor:      1  (vs. Cornellà)

Remuntades en contra:

Quan marca l'Europa?:

Quan encaixa l'Europa?:

CONCLUSIONS / CURIOSITATS:

Rafa Leva vol un altre Zamora: porteria a zero per primer cop en aquesta lliga (FOTO: David Ferrer / FCSantboià.cat)

*L'Europa feia 9 anys que no enllaçava dos triomfs seguits en els dos primers partits de lliga. Va ser en la temporada 2004-2005, a 1ª Catalana, quan va guanyar-ne els 3 primers, davant Guíxols (2-0), Sant Celoni (0-1) i Gramenet B (5-0). A la 4ª jornada, es va empatar a 2 a Pubilla Casas.

*A Tercera Divisió, fa 12 anys de l'últim cop que l'Europa va sumar els 6 primers punts de lliga. Era la temporada 2001-2002, quan els escapulats van guanyar 4-3 al Manresa, 0-2 a Premià i 2-0 al Palafrugell (el tristament famós 11 de setembre de 2001, dia de l'atemptat a les Torres Bessones de NY). A la 4ªjornada, es va empatar a 1 contra el Guíxols.

*Els 3 gols de l'Europa han estat en tram final de 1ª o 2ª part: els dos contra el Cornellà van ser en temps afegit (el d'Alberto en el temps extra de la 1ª part, i el de Javi Lara en el minut 93), i el de Guille a Sant Boi a 9 minuts del final.

*Els 2 gols al darrer quart d'hora de partit han donat 4 punts més a l'equip gracienc.

*Per ara han marcat 1 defensa i 2 migcampistes, i encara no s'han estrenat els atacants escapulats.

*El de Javi Lara és el primer penal a favor de l'Europa aquesta lliga (l'any passat en van ser 8)

*L'Europa no es queda sense marcar en lliga des del 28 d'abril, amb un empat a 0 amb el Palamós que va classificar l'equip per al play-off. En els 2 partits contra l'Arandina també es va quedar sense marcar.

*L'Europa va deixar la porteria a zero per primera vegada en aquesta lliga (la temporada passada ho va aconseguir en 18 dels 38 partits de lliga)

*5 dels 6 nous fitxatges ja han debutat amb l'Europa en lliga: contra el Cornellà, Guille Ramon i Javi Sánchez de titulars, i Charly Ruiz i Alegre a la 2ª part; contra el Santboià, Cristian Del Moral, que va ser titular; ja només falta per estrenar-se el lesionat Marc Esteban.

*El camp del Santboià continua sent talismà per a l'Europa, que ha puntuat en 16 de les seves 20 visites en lliga a Tercera Divisió (18 gols a favor, 12 en contra).