dijous, 26 de setembre del 2013

2 partits de sanció a Dólera, i 1 a Cano i Marc Esteban

Dani Contreras dirigirà l'Europa des de la banqueta als 2 pròxims partits  (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com és habitual cada dimecres, la Federació Catalana de Futbol va fer oficials ahir a la tarda les sancions derivades de la darrera jornada de lliga. I com ja era d'esperar, el pol·lèmic arbitratge d'Ana Zardaín López del passat diumenge al Nou Sardenya ha deixat de propina 3 baixes per al pròxim partit: els expulsats Marc Esteban i Àlex Cano han estat sancionats amb 1 partit de suspensió, mentre el tècnic Pedro Dólera ha estat castigat amb 2 partits de sanció "per protestar als àrbitres". Un càstig que pot semblar desmesurat, però que l'ens federatiu acostuma a castigar amb aquesta suspensió des de ja fa un parell de temporades, com han pogut patir també en les seves carns altres entrenadors de Tercera. Així, tant aquest diumenge a Manlleu com la setmana següent a casa contra la Pobla de Mafumet, Dólera haurà de veure el partit des de la grada i serà el seu segon Dani Contreras qui dirigirà l'equip des de la banqueta.

FONT: FCF.cat

CEBRI, A PUNT PER TORNAR!

En la roda de premsa de diumenge posterior al partit del Cerdanyola, Pedro Dólera ja explicava que Cebri estava pràcticament a punt de tornar a jugar, i ja amb l'alta mèdica sota el braç, el davanter escapulat pot ser la gran novetat als pròxims partits. 10 mesos i mig han passat ja d'aquell maleït 18 de novembre en què es va lesionar contra el Santboià, i després de molts patiments i esforços (com ens va explicar ell mateix en l'extensa entrevista que vam fer a l'abril), sembla que ben aviat el podrem tornar a veure defensant la samarreta escapulada amb la mateixa grapa i sacrifici habituals. Serà ja aquest diumenge a Manlleu...?


EL MANLLEU TAMBÉ SIGNA L'ACORD DE PREU ÚNIC

Com ja van fer les darreres setmanes Montañesa i Cerdanyola, el Manlleu s'ha afegit a l'acord de col·laboració proposat per l'Europa; així, els socis escapulats que vagin diumenge a les 17h al partit entre osonencs i graciencs podran accedir al camp per només 5 euros ensenyant el seu carnet de l'Europa. En el partit de tornada, també els socis del Manlleu que vinguin al Nou Sardenya podran gaudir d'aquest avantatge. Just aquest dijous al vespre, a Granollers, el president escapulat Guillaume De Bode vol aprofitar la reunió dels clubs de Tercera per proposar que aquesta mena de col·laboració es faci extensiva a tots els clubs de la categoria, per premiar així la fidelitat dels socis de tots els clubs i promoure una major assistència als camps en temps de crisi. Ja fa un temps que es produeixen aquest tipus d'acords (per exemple, entre els socis del club del Baix Llobregat), i generalitzar-los a nivell de tots els clubs de la categoria sembla una molt bona iniciativa per intentar incentivar un nou boom del futbol català. I és que, com es demostra setmana a setmana a través de xarxes socials i un seguiment mediàtic cada cop major, el futbol de casa nostra interessa, i molt, a molta molta gent.