dissabte, 22 d’abril del 2017

Sant Andreu 0 - Europa 0; punt d'orgull

L'Europa ha tornat a ser sòlid i ha sumat un punt més cap a la permanència
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CE Europa)

L'Europa ha tret la casta i l'orgull per sumar un nou punt en el derbi al camp del Sant Andreu que l'apropi una mica més a la permanència. Escapulats i quadribarrats han tornat a protagonitzat un partit força tancat i amb poques opcions clares de gol, fet que s'ha traduït en el marcador final. Abel Rita i Cano han tingut bones opcions per al conjunt gracienc, i els locals només n'han tingut una de clara, quan Simón ha rematat fluix i desviat, sol a l'àrea petita. L'Europa ja suma 580 minuts sense encaixar un gol de jugada. Els de Joan Esteva ocupen a la tretzena plaça amb 42 punts, 3 per sobre de les places de descens no compensat. En la pròxima jornada, els escapulats rebran el Granollers.

BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Mikel Azparren en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat




Resultats 35ª jornada:

FONT: FCF.cat


TRIOMF A L'ÚLTIM MINUT DEL FEMENÍ

Un gol de Pili Porta en temps afegit ha donat la victòria sobre la botzina en l'últm partit a casa
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa s'ha acomiadat del Nou Sardenya aquesta temporada amb un triomf in extremis sobre el Pallejà. En un partit amb horari inusual de matí, les escapulades han trencat la ratxa de 6 jornades sense guanyar, gràcies a un gol de Pili Porta en temps afegit. Amb la dotzena victòria de la temporada, l'equip d'Àlvaro Del Blanco continua en la quarta plaça amb 45 punts, ja sense opcions de canviar aquesta posició que serà la definitiva. L'Europa acabarà la lliga la pròxima setmana al camp del Porto Cristo mallorquí.

Si voleu més detalls i imatges del partit, podeu consultar el web oficial del club, o la web 'Futfem.cat'.


FONT: FCF.cat