divendres, 14 d’abril del 2017

Europa 0 - Terrassa 2; enfosquits

Un Europa sense idees va caure davant un Terrassa letal a les faltes directes
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Caldrà patir fins al final. L'Europa va caure ahir per 0-2 davant el Terrassa, en un gris partit dels escapulats. El conjunt de la Vila de Gràcia va tenir bones intencions però gens de claredat ofensiva, davant un rival mot sòlid i solvent, i que va ser letal en les faltes directes de dos ex-escapulats. Va sortir bé l'equip de Joan Esteva, pressionant la sortida de pilota terrassenca i provocant un parell d'errades que van propiciar ocasions, amb un xut des de la frontal de Dani Pujol i un intent de vaselina massa fluix d'Abel Rita. A punt d'arribar al minut 20, i com ja ha passat en alguna altra ocasió en aquesta temporada, una part de l'enllumenat del Nou Sardenya va saltar, deixant a les fosques la banda del costat de la banqueta local. Això va provocar que el partit s'aturés durant un quart d'hora i, casualitat o no, a la represa l'escenari va començar a canviar.

Una apagada del sector dret de llums de tribuna va aturar el partit durant un quart d'hora
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Un cop el joc es va reprendre, el Terrassa va aconseguir treure's de sobre la pressió escapulada, i es va començar a sentir un pèl més còmode sobre el terreny de joc. Amb tot, les aproximacions a una i altra àrea eren escases, i quan tot semblava abocat al 0-0 al descans, va aparèixer l'enorme talent de l'ex-Europa Àlex Fernández per desequilibrar el partit: en una falta llunyana i perfilada cap al lateral, Àlex va engaltar una forta rematada amb rosca que va entrar per tot l'escaire, fent inútil l'estirada de Fer. Acabaven així 439 minuts sense encaixar del conjunt gracienc. 

Només començar la segona part, la història es repetiria: al minut 9 de la represa, falta a la frontal en el cantó dret de l'atac terrassenc, i un altre ex-escapulat, Nils Puchades, la clava amb l'esquerra novament a l'escaire. Els franctiradors Àlex i Nils, autors dels dos últims gols de falta de l'Europa a l'abril i maig de 2016, trencaven el partit, que ja no tindria molta més història. El Terrassa va poder ampliar distàncies amb dues rematades als pals de Velillas (una de falta i una altra en vaselina llunyana), i ja en temps afegit, Gonzalo també estavellava una pilota al travesser, en l'opció gracienca més clara del partit. 

Decepció escapulada; queden 4 finals
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Amb la tretzena derrota de la temporada, l'Europa cau ara a la tretzena plaça, encara amb 2 punts de marge respecte a les posicions de descens no compensat. El pròxim partit serà el derbi al Narcís Sala, dissabte 22 d'abril a les 20h del vespre.

BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Agustín Vacas en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial FC Terrassa

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 34ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports